ayseakcura kızlar Canan hanıma gidiyordum kendisi izinliymiş, başka önericeğiniz doktor varmıdır?? İlgili ve Renkli ultrason resmini veren ??
Kuzey20_ ayseakcura diğer doktorları vermiyormu renkli. Bende o hastaneye geçiş yapıcam ama hangi doktora gitsem bilmiyorum doçent var bitane galiba
mavera ayseakcura ben de canan hanıma gidiyordum saadet hanıma gittim bugün olmayınca renkli olarak vermedi ama iyi Bi Dr bir de Semrs hanım çok ilgili, güler yüzlü Bi Dr
Kiwi12 ayseakcura benim ilk hamileligimdeki çok iyi niyetli görevini hakkıyla yapan sana şefkatle yaklaşacak bı doktor var melek kendisi doktor takviminde de bakabilirsin kendinin yorumlarına İsmi;saadet Ünsal boran
Deleted5544 benim bugündü randevum, perşembe aradılar izine cıkıcak diye. o aksam nöbetciydi gittim hemen kontrole ama gidemeseydim de semra hanım var ona giderdim cok güler yüzlü bi doktor.
Esensena Bende canan hanıma gittim 1 kere ama aklım saadet hanımda baya övülüyor. gittikten sonra görüşlerini Paylaşırsan sevinirim 😊
Aslan07 Kiwi12 dogumunuzu da o yaptırdı mi ? Normal mi sezeryan mi oldunuz? Sanırsam doğuma her zmn gelemiyormus nöbetçi doktor yaptırıyoruz dogumu
Esensena Kiwi12 saadet hanımdan bahsediyorsunuz değil mi?bi kaç sorum olacak Doğumunuz normal mi oldu yani saadet hanım normal doğum yanlısı mı numarasını veriyormu istediğimz an iletişime geçebiliryormuyuz mesajlara dönüş yapıyor mu şimdiden teşekkür ederim😊
Kiwi12 Esensena canım biz saadet hanımla komşularının tavsiyesi üzerine gitmiştim ben gittiğimde devletteydi çok yer değişti su ara ama en son Pendik medipolde ama alanında çok iyi bı doktor güler yüzlü ve çok anlayışlı iyi davranıyor iyimser yaklaşıyor ve kötü bişey varsa empati kurarak yaklaşıyor sana ama ozelib durumlarını inan hiç bilmiyorum bende gitmek istiyorum ama çok uzaklaştı bana ben Sultanbeyli deyim
Esensena Kiwi12 benim için normal doğum yanlısı olmasıda önemli saadet hanım öyle mi acaba sizin doğumunuz normal mi oldu
Kiwi12 Esensena normal olduydu benimki canım numara veriyormu bilmiyorum ama instagram hesabından da cevap veriyor
Gamze12 ayseakcura canım çok saol allah senden razı olsun bu hastane pandemi hastanesi değilmiş muayne ücretleri ve dogum ucretide gebzedekilere göre gayet uygun doğumuma 10 gün var yok hala hastane arıyordum sizin sayenizde buldum