Deletedmom137 Haftaya girdim artık hala hiç iştahım açılmadı zor yemek yıyorum bi ben mi böyleyim ya 😣😣
[silindi] Deletedmom137 Yalnız değilsin 😊 Ben hiç bir gıda malzemesine gıda olarak bakmıyorum bile hep zoraki yiyorum hala 🤦🏻♀️
Cansutahsin Deletedmom137 Allah senden almış bana vermiş heralde 😂 26 haftaligim 11 kilo aldım sen düşün 😂
Cansuyildirim Deletedmom137 Uff ne güzel keşke benimkide kesilsee 🙄 En azından vitaminli şeyler yiyosanız bebeğe şifa olur inşallah. Aksi takdirde herşeyi yiyip şişmeyi hiiç tavsiye etmiyorum. Çok ağırlaşmış hissediyorum ben şahsen
Cansutahsin Deletedmom137 ilk 3 ayda bende öyleydim ondan sonra kabak çiçeği gibi açıldım 🤭 Kızın olcak galiba ondandir bu kadar istahsizligin 😑
Esrayy Deletedmom137 39.haftadayım bugun saat 16da kahvaltı yaptım o da bebişim hareket etmiyodu diye vicdan azabı cekiyorum ama acılmadı iştahım yiyemiyorum napayımm
AATozarr Deletedmom137 Bebeğine gidicek vitaminli yiyeceklerini ye de gerisi zaten fazlalık annesi 🥰 doğumdan sonra ,benim gibi gider gelir göbeee ne bakarsın ne zaman gidicek bu die😂
Deletedmom137 AATozarr neler yıyebilirim mesela yumurta ve peynir türlernden acaip tiksindim zorlayınca kusmaktan bi hal oluyorum😑
AATozarr Deletedmom137 Yumurta yiyemesen de ev yoğurdunu sakın ihmal etme bir kase zorla da olsa ye içine pekmez koy olmazsa baklagil tüketebilirsin yeşil mercimek özellikle hele de ilerleyen haftaların da bebeğe güzel kilo yapıyo bol bol su iç
[silindi] Deletedmom137 5. haftadan beri böyleyim canım hep bitecek diye bekledim ama benim bir türlü bitmedi umarım senin biter 🙏🏻