Bebisim_ben kızlar bugun komşuda tartıldım 🤦🏻♀️ 24haftalık hamişim 8kğ almısım sizler kaç kilo aldınız
lamiaaktas Asaltntyr ayy aynıyız kilo alımı olarak ve Aynı zamanlarda doğuracağız. Ne düşünüyorsun hastane işini. Kim gelecek seninle?
Belmaaa Bebisim_ben 29+1 9 kilo aldım son 3 haftadır okulların kapanmasından dolayı evdeyim ve alışım hızlandı
Ozlemdmn Bebisim_ben balla ben 23 kg aldım daha 30 haftalığım istemsizce alıyorum tatlım 🙈😔yapacak birşey yok ekmeği kes onu kes bunu kes yine alıyom
Ozlemdmn Belmaaa var ama doktor kıxıyo yemeğe dikkat et diyor dikkat ediyorum ama alıyorum takmıyorum İrsi bizde doğumda herkes aşırı kilo alıyor Malesef ama hemen veriyorlar sonra inşallah bende veririm 🙏canım
Asl_93 Bebisim_ben doktorum da iyi gidiyorsun 8 9 kilo ile doğuma alırız seni muhtemelen diyor 🙈 ama bana bundan sonra hızla alcam gibi geliyor nedense 🙈🤷🏻♀️ Kilolar verilir önemli olan bebişin sağlığı ❤️
seda1anne Bebisim_ben kabızlık problemim var bide eve kapandık o yüzden hızlı aldım , doktorum da kızdı zaten 🙄