kasimannesi İyi akşamlar hamiş anneler 2buçuk aylıkken uçağa binmek sorun olur mu acaba doktoruma da sorucam sizden de fikir almak istedim teşekkürler...
Sedeff kasimannesi bn sürekli bindim yurtdışında eşim bnde gidip geliyorum sadece varis çorabı çok iyi
MuratZeynepDiner Mucizem_ 3.trimesterde ne gbi sorun olur.bütün doktorlar 1.trimesterde önermiyorlar 3.trimesterde sorun eden hiç duymadım da
Htcdmr MuratZeynepDiner 3.trimesterda riskli bir durum yoksa sorun olmuyor, sadece öncesinden doktordan rapor almanız gerekiyor uçuş ekibi görmek istiyor raporu.
Silaaa Bende çok merak ediyorum.. haftaya doktoruma soracağm..sonrada da uçusum var. sorun yaşayan oldu mu?
kasimannesi Netten araştırdığıma göre sorun yok ama 1 buçuk saatlik yol benim de çok şükür şuan bi tehlikem YÖK gibi illa doktora danışmak gerek sanırım 25 hafta ya serbest yazıo ama bilemedim 🤷♀️
Gry Ben 9 haftalık 14- 29-32 haftalık hep bindim ucağa. Bi sorun olmuyor . ama yine de herkesin hamileliği farklı ben de bi risk yoktu . 27 den sonra rapor aldım öyle bindim.
kasimannesi Daha yeni Hamişim şükür 🙏 mayısda 2 buçuk olacağım Allah izin verirse uçak korkusu da Yok çok şükür de illa bi çekindim işte
MuratZeynepDiner Marguerite ya bende gitcm annemin yanına doğumu orda yapcm 29+6 da bincem doktorum sorın olmaz dedi ama yinede insanda az da olsa bir huzurszluk oluyor
Gazel kasimannesi Bende bindin cnaım hala her ay biniyorum eğer düşük veya başka bir risk yoksa önlem olarak pregeston dan içip binebilirsiniz
Gazel MuratZeynepDiner Geçen hafta Türkiye gelmem ani oldu ozaman içemedim ama haftaya tekrar eve dönücem dktra gidip öyle gidicem iç derse yine içiçem
Retina 12-13-16 haftalardan bindim.31.Haftada bir hafta sonra tekrar bineceğim.şimdiye kadar bir sorun çıkmadı doktorda sorun olmaz dedi