Smyy06 merhaba ben o kadına 6 haftalık hamileyken gittim kanamam vardı metrolifede nöbetçiydi o gece. Gitmez olaydım ultrasondan baktı ve bebeğin kalp atışı yok kürtaj için pazartesi gel dedi😔 iki dizim kırıldı resmen ve 2 ay öncesinde de doğumdan sonra ilk bebeğimi kaybettiğimizi bu ikimci gebeliğim olduğunu söyledim pat diye kürtaj dedi kalp atışı yok dedi. Normalde ilk başta imran ayhana gittim gece o yok diye mecburiyetten gitmiştim onada. Eski doktorum mehmet ağarı aradık Eşim durumu anlattı ve yanına gittik ertesi günü evet kalp atışı görünmüyor ama henüz çok erken ve geç döllenme olabilir dedi. Nitekim 10 gün sonra imran ayhana lotusa gittim kalp atışı için. Ve ne olsa iyi iki tane kalp atışı duyduk😀 biz şok tabi böyle bişeyi beklemiyorduk. Tek yumurta ikizi olduğunu görünce imran ayhan ilgilenmek istemedi bizimle. En riskli gebelik grubu olduğu için. Sonra kadir yamana gittik ve doktorumuz bizi çok rahatlattı allah ondan razı olsun. Ayda bir de şinasi hocaya gidiyoruz 33 haftalık olduk☺️☺️