Elifeminask Ipek_ozsyhzry canm bebegn vataan millete ailesne hayrli evlat olsn insAllah. Gecms olsn. Acaba hangi hastahanede dogrdn hangi sehirdesn.
Ipek_ozsyhzry Elifeminask amin canım çok teşekür ederim Allah Razı olsun 🤲🏻 İstanbul özel Okmeydanı Hastanesi canım
Ipek_ozsyhzry Hasrettnc 4 kutu iğne yazmıştı 2×2 olarak 1 günde bitti sabah 2 tane akşam 2 tane aynı anda vurdular kalçadan
Madameatalay Ipek_ozsyhzry maşallah sağlıkla büyütün inşallah. Benim de bebeğimin suyu fazla oldugu için 37+4 de çrş günü doğuma alacaklar. Bu yüzden ciğer geliştirici vurundum bugün. Merak ettiğim ciğerleriyle ilgili bir sorun yaşamadınız di mi?
Madameatalay Ipek_ozsyhzry maşallah sağlıkla büyütün inşallah. Benim de bebeğimin suyu fazla oldugu için 37+4 de çrş günü doğuma alacaklar. Bu yüzden ciğer geliştirici vurundum bugün. Merak ettiğim ciğerleriyle ilgili bir sorun yaşamadınız di mi?
Ipek_ozsyhzry Madameatalay yok hayır çok şükür ciğerlerinde herhangi sorun sıkıntı olmadı zaten 37. Haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor doktorumda öle demişti 🥰🧿 sağlıcakla kucağınıza alırsın sende canım