Öncelikle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum bu zor süreçte evlatlarınızı sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız daha önce doğum hikayemi yazmıştım ama kızımdan fırsat bulup güzelce yazamamıştım Hamileliğim boyunca çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim 35.haftamda doktora muayene gittiğimde nst de bağlamıştı sancım çıkmıştı 1.5 cm de açılmam vardı doktorum erken doğum riski tanısı koymuştu fitil kullanıyordum hemen 2 doz ciğer geliştirici yaptılardı 38 haftayı görmek istiyorum demişti 2 hafta sürekli yat demişti kontrole gittiğimde açılmam 2 cm olmuştu doktorum ilaçlarla durduyordu 36+3 de tansiyon ölçümümde 14/8 çıkmıştı doktorum tansiyon takibi yapalım demişti 1 haftanın içinde 3 gün boyunca tansiyonum 15/16 felan çıkıyordu doktorum sınırın 14/9 olduğunu söylemişti yükselirse arıyorsun demişti 13.03.2020 sabah tansiyon takibimde 16/13 çıktı doktoruma hemen mesaj attım hemen aç gel dedi hemen tekrar ölçüm yaptı 15/12 ydi gebelik zehirlenmesi süphesinden dolayı test yaptı ama idrarda protein göremeyince rahatladık doktorum benide riske atmamak için aynı gün sezaryanle doğuma alalım dedi zaten gelişimi kilosu gayet iyi dedi bizde onay verdik sondamı taktılar beni doğuma hazırladılar ameliyathaneye doğru giderken ailem eşim kapıda bekliyordu çok farklı duygu oluştu o an 13.03.2020 de saat 14.27 de 3850gr 50 cm 37+2 de dünyalar tatlısı prensesime Genel zorunlu sezeryan oldum Korktuğum gibide olmadı hiç ameliyattan çıkınca kızımı hemen yanıma odaya getirdiler emzirdim sütümde geldi ameliyattan çıktıktan sonra 7 saat sonra tek başıma kalktım yürüdüm destek almadan ağrımda olmadı oturdum kalktım yataktan en güzelide uyudum uyandım prensesim yanımdaydı❤️🌸 9 aydır hastanemden çok mennundum Hastaneminde kızıma özel isimli resimli kupa hediyesi gayette hoştu hastanenin kendine özel hoşgeldin bebek hediyesi❤️Doktorumdanda gayet mennundum 9 aydır çok güzel ilgilendi 🌸 Evimize hayatımıza hoşgeldin Asel Lilam💜 Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻İnşallah hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum🥰 sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım❤️ Normal doğum beklerken zorunlu sezaryanla gelen minik kelebeğim🦋