Ravzamm Gzduru lokman hekim demetevler tıp merkezine gidiyorum kontrollere Hatice Çelik doktorum doğumu etlik lokman hekimde yaptırıyo fiyatı hastane verdi doktorlar fiyatla ilgili pek bilgi vermiyo
Zlhb Ravzamm doktorumun özel muayenehanesi var yeni açmıştı koruda doğum fiyatı o şekildeydi ben kasımda anlaştım şuan tabi fiyatları artırdılar hep yılbaşından sonra ama koru hastanesindeki doktorların fiyatı farklıydı zaten
Ravzamm Zlhb sen hangi doktora gidiyosun? Ben 34. Haftamdayımda bu haftadan sonra beni kabul etmez sanırım artık doktorlar, Memlekete gidecektim doğum için şimdide ortalık karışık napacamı bilmiyorum 😏😏
Ravzamm Zlhb yok yok canm Eminim yani dün sabah arayıp koru hastanesiyle görüştüm 4500 lira fiyat verdiler hatta eşim asker onun içinde oyak indirimi oluyomuş ama özellikle doktor olarak sormadım genel olarak sordum istersen sende bi arayıp görüş hastaneyle
Zlhb Ravzamm siz benim anlastıgımız fiyatın az mı fazla mı olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım ben benimki doğum paketi en baştan beri herşey dahil bu fiyat doğumda jel istersem ona ek ücret ödeyeceğim
Zlhb Ravzamm neorama iş merkezi Aslıhan Yazıcıoğlu yok hayır bırcok doktor kabul edıyor valla benım hastane ıle bır bağlantım yok doktorumla anlasmam yanı o zamankı duruma gore Memorıal veya Güvene geçmeyı dusunuyorum
Miniminikuss egecandeniz canım mrb bnde demırhayat sigortası yaptıracagım haftaıcı. Arayıp bilgi aldıgmda 7200 dediler esim polis oldugundan dolayı devletin geri odemesı oluyormus 1400 TL paket size 5800 e gelıyır dedıler szınkı de aynı hesap mı yardımcı olur musunuz
Fatma-cnr06 Ravzamm bende sordum etlık loköan hekıme sadce doğum 4800 dedı sıze nıye farklı denmıs acaba kafalrına goremı fıyat verıyolar artık dusunmeye baasladım cıdden
Buskprl Fatma-cnr06 hastaneden hastaneye ve sigorta yaptıracağın zaman arasında fark oluyor. Ben eylül ayında demir hayat sigortası yaptırdım Etlik Lokman hekime 4250 tl ydi. Yaptırdıktan sonra Devlet %15 ini geri ödedi 3600 e falan denk geldi
Ravzamm Fatma-cnr06 Direk etlik lokman hekim hastanesine mi sordunuz ben demetevler lokman hekim tıp merkezine sordum doğumları burda yapmıyoruz etlikte yapıyoruz fiyatta 4150 dedi farkedermi bilmiyorum
Buskprl [silindi] sigortadan gayet memnunum yapılan bütün tahlilleri testleri karşılıyor. Doğum da içerisinde gayet uyguna denk geliyor. Özel hastanede sadece doğum 4000 tl den başlıyor.
Zeyno274 Buskprl hamgi öZel saglık sigortası yaptırdınız hangi hastaneye gidiyor doğumu nerde yapacaksınız arkadaşım yardımcı olurmusunuz
Fatma-cnr06 Ravzamm evet dırek etlık etlık lokman hekıme sordum ole dedı hatta. Zamda gelıcek 1 2 aya kadar dedı.