Eliff-61 sinber ay hadi hayırlısı içime su serptin canım hcg deki çizgiyi görüyormusun resimde çok silik normalde hep test yapıyorum silik çizgiyi görmüyordum bu gün gölge gibi gözüküyor inşallah doğrudur hayırlısı ile inşallah hamileyimdir
Eliff-61 Zhrnz ya ben resimde gözükmüyor sandım hastahaneye gitmeye korkuyorum ama gitmeden kesin bilgide olmaz
Zhrnz Eliff-61 gorunuyo cnm.gitmende fayda var oomazsa.saglik ocaginda ver kan hayirli haberler.olsun insallah 🙌🤗
Eliff-61 Wonderanne amin kuzum sağolasın Allah razı olsun Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin kucaklarını boş bırakmasın inşallah
Eliff-61 Zhrnz inşAllah kuzum inşAllah sabah erken gebelik testi yapıcam yapıcam buradan size İnşAllah üzülmem🙏🏻
Eliff-61 Tgbanne inşAllah vardır sabah erken gebelik testiyle bakıcam ama korkuyorum negatif görmekten
Eliff-61 sinber ya yaptım alarm kurarım ben böyle şeyler için mutfaktaydım ocağın başında unutmuşum bakmayı beklerken siliniyor ya yine ikinci çizgi vardı ama çok koyu değildi ovulasyon
Nslhnakn Eliff-61 gebelik testinde silik çizgi var benimde öyle çok silikti 🥰 inşallah güzel sonuç alırsın canım🤲🏻🌸
Eliff-61 Nslhnakn erken gebelik testi yaptım silik çıktı pembe bile değildi belim ağrıyor ama ümidimi kestim 😢
Eliff-61 Tgbanne erken gebelik testi yaptım cinsel ilişki den 5 gün sonrasını gösterir diyor ama silik çıktı belim ağrıyor ne yapayım ya 😢
Eliff-61 Zhrnz yaptım 2 . Çizgi gölge gibi çıktı yine ve cinsel ilişkiden 4 gün sonrasını gösterir yazıyor ve belim çok ağrıyor şuan
Eliff-61 Zhrnz kuzum yaptım sabah kalkar kalmaz erken gebelik testi ilişkiden 5 gün sonrasını gösteriyormuş 5 dk sonra silik çizgi çıktı pembe değildi ve testin üstünde 5 dk dan sonrası geçersizdir yazıyordu https://imgyukle.com/i/JwdVhA
Puh_1816 Eliff-61 yarın sağlık ocağında test yap bu testlere bağlı kalma inşallah vardır ama testler yanıltıyor 1 haftalik gecikmem vardi benim testler negatif çıkmıştı kanla öğrendim