Meltemkd Ask_H başladıktan sonra pes etme yeter ki üç dört çekmeden sonra otomatiğe bağlıyorsun 😅 başarılar diliyorum 😂
Ask_H Meltemkd bravo canım süpersin bende bacağım var birde özel bölge 35+4 üm yarın alsam birde 38. Haftada alırım ohh miss bacağım hemen çıkmazda özel bölgemi bilemiyorum 😂
Meltemkd Ozgeesin jilet yerine doktor eldiveni ile alsan daha rahat edersin o jiletleri bende denemiştim iki güne kaşıntılı bir şekilde geri çıkıyor tüyler. Ben az önce eldivenle aldım ilk defa denememe rağmen zorlanmadım öyle
Ozgeesin Meltemkd acaba eldiven ile alabilmek İcin ne kadar uzaması gerek kuzum ben hic denemedim hamilelik doneminde azaldı baya sanki gecen ay ağdaya gittim mesela ama gözle görünür pek bsey yok suan 25 gün sonra dogum acaba o zamana kadar eldiven ile alınacak kadar uzar mı
Meltemkd Zeyneptoprak başlarken acıdı canım çok tatlıdır ama sonradan uyuştu sanırım daha hafifti acısı 😅 en son jilet vurmuştum kökleri sağlamdı normal o kadar acı olması da 😂
OlgaArslan Meltemkd başardıysan çok iyi valla benlik değil bunlar helal olsun size o acıya asla katlanamam 🙈
MelikeAkin Meltemkd valla eldivenla alabiliyosaniz otutabildiyseniz ne mutlu 😌 ben oturup gobegmden asagiyi goremiyorum aynada koydum sandalyede koydum denedim yok tek basima olmuyor o yuzden vivet benim kurtaricim oldu 😌😌😌
Meltemkd MelikeAkin ayna ile ayakta hallettim canım oturarak daha zor oluyormuş gibi geldi. Nasıl yaptım bende hayret ettim doğrusu 😅😅
OlgaArslan Meltemkd ay yok çaresiz de kalsam o acıya dayanamam heralde 🙄 koltuk altıma ve ayağıma her ağda yaptırdığımda kanıyor ve morarıyor o yüzden bıraktım oraya yapsam ağda bezinde kalırsa sonra kurtaramayız 😅😂
Bcsahat Meltemkd canım selam, ablam ayna kullanıyordu önüne bir ayna koyabilirsin veya kendin bir aynanın önüne geçebilirsin hangisi daha kolayına gelirse 😊 inşallah işine yarar 🙏🏻
Meltemkd Ozgeesin ben internetten okuduğumda Tüylerin uzun yada kısa olması fark etmez diyordu ama benim baya uzamıştı. Senin az çıktıysa bir dene daha rahat olur senin alman belkide, benim çok yoğundu en son jiletle aldığım için düşün.😅