Zeyneptoprak Ask_H ağdayla alıyodum alamıyodum daha doğrusu kuaföre gidiyodum denemesi bedava acıdığı yerde bırakırsın 😅 bu arada benimde öncesi lazere dayalı lazer bitmeden hamile kaldım ağdayla devam ettim
Songulkaya Zeyneptoprak lazerden sonra bana kesinlikle ağda kullanmamı önermemişlerdi tekrar çıkar diye. Sizde öyle oldu mu peki çoğaldı mi tekrar
ktnzehra49 Meltemkd ben kuaförümle konuştum haftaya malzemelerini alıp bana gelicek evde yapıcak ağdamı yoksa mümkün değil ben beceremem
Meltemkd ktnzehra49 ağda ile kol bacak göbek koltuk altımı aldım doktor eldiveni ile de genital bölgemi aldım az önce çokta zor değilmiş canım ama kuaförün gelecekse daha iyi sen yorulmamış olursun 😊
Degisken Meltemkd sıkıntı yapmayın ben suyum gelirken duşa girip jiletle halletmiştim işimi.virüs kapmaktan iyidir
Meltemkd Degisken valla dayanamadım az önce aldım ağdayı elime temizlendim genital bölgeyi de doktor eldiveni ile aldım ki en son oraya jilet vurmuştum ona rağmen halledebildim şükür rahatladım gerçekten 🙈😂
Degisken Benim eşim berberdi 1.5 ay önce iş değiştirdi çok şükür. Ama yasak gelmeden önce part time traşa gidiyordu.ve kızıyordum ya bulaşırsa sana birinden Yada sen bulaştırırsan diye.iyiki yasak geldi.
MelikeAkin Meltemkd valla eldivenla alabiliyosaniz otutabildiyseniz ne mutlu 😌 ben oturup gobegmden asagiyi goremiyorum aynada koydum sandalyede koydum denedim yok tek basima olmuyor o yuzden vivet benim kurtaricim oldu 😌😌😌
Zeyneptoprak Songulkaya yoo az bişey kalmıştı zaten az olarak kaldı değişmedi ki lazeri bırakalı 3 bucuk sene falan oluyor
Degisken Songulkaya bende lazerliyim . Hemde 2 sene gittim soğuk hava üflemeliydi buz değildi. Hiç memnun kalmadım.Koltukaltı ilk günkü gibi çıktı. Bacağımda hiç yok . Özel bölgede üstte az altta çok. Ben jilete devam ediyorum. Koltukaltı epilatör. çünkü doğumdan sonra buz başlığa gidicem.
Meltemkd Ask_H canım ben az önce kendimi gaza getirip ağda yaptım komple. Genital bölgemi de ayna karşısında doktor eldiveni ile temizledim başlarken zor ama sonradan kolay oldu bitti şükür. Ben yaptıysam herkes yapar 😅😅
Ask_H Meltemkd bravo canım süpersin bende bacağım var birde özel bölge 35+4 üm yarın alsam birde 38. Haftada alırım ohh miss bacağım hemen çıkmazda özel bölgemi bilemiyorum 😂
Meltemkd Ask_H en son jiletle almıştım genital bölgemi az evvel doktor eldiveni ile aldım kökleri çok sert olmasına rağmen. Başlarken ilk zor oluyor sanki ama sonradan pıt pıt hızlıca bitirdim benimkiler olduysa sende alırsın rahatlıkla tavsiye ediyorum :)
Meltemkd OlgaArslan canım en son jiletle almıştım ona rağmen az evvel eldivenle aldım temizledim komple çokta zor değilmiş 🙏🏻😅
OlgaArslan Meltemkd başardıysan çok iyi valla benlik değil bunlar helal olsun size o acıya asla katlanamam 🙈
ktnzehra49 Meltemkd göbek büyüdü yapacak halim yok açıkçası birazda fazla rahatıma düşkünüm 😅 kuaför gelsin yapsın
Ozgeesin Meltemkd bende ağdaya gidiyordum ama 26 gün sonra dogum sanmıyorum kuaförlerin açılacağını venüs ün mor jileti var ondan daha önce de kullandım yine oyle yapacağım dogumdan 1 gün once temizlenirim sezaryen günüm belli zaten başka çare yok tüy dökücü krem kesinlikle kullanma dedi doktorum
Meltemkd Ozgeesin jilet yerine doktor eldiveni ile alsan daha rahat edersin o jiletleri bende denemiştim iki güne kaşıntılı bir şekilde geri çıkıyor tüyler. Ben az önce eldivenle aldım ilk defa denememe rağmen zorlanmadım öyle
betulfuran Sedaslan evet aynen öyle bide karıca yağı süre süre baya azalma olmuştu tekrar başa döner jiletle 😔
Songulkaya Zeyneptoprak Anladım canım bana eldiven daha az canımı acıtıyor gibi geliyor asla ağda kullanamıyorum 😁🙈
Meltemkd Zeyneptoprak başlarken acıdı canım çok tatlıdır ama sonradan uyuştu sanırım daha hafifti acısı 😅 en son jilet vurmuştum kökleri sağlamdı normal o kadar acı olması da 😂