Damla________ Ebe4343 anladım bu benim ikinci gebeliğim ama unuttum ikili testin olduğu zamanda kan ve Demir veriyorlar diye biliyorum 14. Haftada
Aheahe Damla________ ben ilk hamileligimde 13 haftada aldim canm ama bu hamleligimi gec ogrendim 16 haftada aldim
Damla________ Aheahe hamilelik sonuna kadar kullanıldığı icin geç alinsada sorun olmadı o zaman anladığım kadarıyla. Peki saglik ocağı gebelik doktorunUn sonucu görmesi gerekiyor ilaç vermek için dedi mi
Aheahe Nur5516 yardimci olabilirsem ne mutlu kuzum bosuna para vermeyin onunlar bebislerimizin baska ihtiyacini karsilariz
1serapguneyli Aheahe evet ama verdikleri kan ilacı hiçbir işe yaramıyor yani değeri falan çok düşük 😊 doktorum feramat yazmıştı bana, sağlık ocağı başka bir ilaç verdi doktoruma konuştum onu kullanma hiçbir katkısı yok benim yazdığımı al dedi 😊
Aheahe 1serapguneyli bilmem ben ilk gebeligimdede onu kullandim simdiki gebeligimdede oju kullaniyorum canm dojtordan doktora farkediyor demekki benim doktor saglik ocagi veriyor git al dediydi
Aheahe Damla________ hayir canm öyle bir sey demedi ben hastqneue gidemiyorum koronadan dolahi aradim hemsireyi dedim hangi ilaclari kullanmam gerekiyor dedi bunlari dedim o zaman size zahmet yollarmisiniz gonderdiler
Aheahe Makbus canm soylemiyorlar derlermi hic stok olarak gekiyor onlara her hasta basina mutlaka veriyorlar emin ol ya benim kayinvalidem orda vqllah diyorki buraya gelen ilaclari gorseniz akliniz hayaliniz durur hepside gebelere verilicek ama vermiyorlar yok duyorlar diyor
mhtp2802 Hiç söylemiyorlar ben 32 haftalık hamileyim ota boka arıyolar ama buna gelince hiç seslerini çıkarmıyorlar hep parayla satın aldık şimdiye kadar
Aheahe mhtp2802 kiz hic. Ses cikartirlarmi bacim ama al alabildugun kadar valla brn alicam vermek zorundalar devlet veruyir sonucdw onlar vermiyorlae
Cansu_eraslan Aheahe kan ilaci degil decavit ve d vitaminini verdiler bi kere. Ellerinde olma durumuna bagli olarak veriyolar kan ilacini hep ucretli aldim. Zaten soyle bi donemde ilac icin saglk ocagina gidip kendinizi riske atmayin 😊
Aheahe Cansu_eraslan ha eczaneye gutmissin ha saglik ocagina saglik ocaginin girisinde bizim gebe izlem direj hic dokroea bile cikmiyorum direk aliyorun ordan
Aheahe Alyami vala kuzum bana gelen bilgi bu ama parasiz hatta ustundede yaziyor numunedir die benimkilerde decavitide kan ilacinida ben ucretsiz aliyorum ikinfi gebeligim yine ayni sekil yapiyorum
Blackkcat Aheahe epeydir gitmiyorum sağlık ocağına,doktırun verdiği bitmedi,tetanoz için gidince sorarım