Aheahe Kizlar aklinizda bulunsun cogumuz bilmiuoruz ama kan ilaci ve decaviti saglik ocaklari veriyor birdaja parayla almayin
Aheahe Nur5516 veriyirlar canm mecburi vermeleri zaten onlara numune veriluyor kayinvalidem saglik ocaginda calisiyir dedi bildigin kisilerw soyle mecbur vermwleri
Aheahe Rukiye58 hemsirene soyle canm vermek zorundasiniz onlara parasiz sutok seklinde geliyor her hamile icin atiyorum bir hemsirede 30 hasta varsa onlar icin 30 tane ilac veriliyor aksi halde eczanelere satiyirlar
Aheahe NihalBurak allahallau nasil kalmiyor imkansiz her hemsire icin ayri ayri veriliyor bir hemsirede 30 hasta varsa 30 tane numune geliyor vermek zorundalar hepmi ayni olucak d3 sende
Aheahe Baharadakgul veriyorlar kuzum bittiginde tekar iste vermek zorundalar mal gibi nie surekli onlara para odeyelim ki zaten devler karsiliyor o ilaclari hamile olduyumuz icin
Aheahe Blackkcat kendi hemsirene söyle canm vermek zorundalar devlet saolsun bizim hamile olduyumuz otomatik olarak gittiginden bizim icin ucretsiz numune seklinde gönderiyor sagli ocaginq
Blackkcat Aheahe epeydir gitmiyorum sağlık ocağına,doktırun verdiği bitmedi,tetanoz için gidince sorarım
Aheahe Damla________ ben ilk hamileligimde 13 haftada aldim canm ama bu hamleligimi gec ogrendim 16 haftada aldim
Aheahe Nur5516 yardimci olabilirsem ne mutlu kuzum bosuna para vermeyin onunlar bebislerimizin baska ihtiyacini karsilariz