Ebaki A_C_04 bn de 6+3oldum ama 4haftalik olduğundan beri midem bulanıyor zorla yiyorum her şeyden koku geliyo bana ya üç gündür öğürmeye başladım ama kusmadım henüz bakalım rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Sxbmd A_C_04 bende beklemiyordum hiç,şimdi su içemiyorum kusuyorum,yemek yiye biliyorum ama su içtiğim an kusuyorum,dün hatta kusmayla birlikte kanda geldi
Makbus A_C_04 canım 13,e kadar bende de oldu sonra şükürler olsun düzene girdi. Yemek yapamıyor, yiyemiyor, mutfağa giremiyorddum geçecek sabret bebeğin için değer 🤗
Tugceecikk A_C_04 ah canım bende 6+5 gibi bulantılar kusma başladı 8+1 oldm 3 gündür bulantım var ama kusmuyorm akşam yatmadan yarım elma yiyorum sabah uyanıncada yarısını yiyorm kraker yiyrm kızarmış ekmek aldım hazır üstüne labne sürüyorm sabit yatıyorm öğlen 1 gibi kendime geliyorm azda olsa bunları yedikçe midemi bastırıyo eğer bütün gün yediğini kusuyosar ilac kullanablrsn
Tugceecikk A_C_04 evet canım aramızda 5 gün varmış bak ☺️ İnş senin kusmanda benim gibi biter hemen kızarmış etmek ve elmayı mutlaka dene
Dlktpl A_C_04 progestandan kafamkalmadı kuzum valla mal gıbı yatıyorum 1 saatır kusma yok ama bulantı uc dort gundur basladı ozellıkle tokken ve gunduz 🤢 asermede var valla tuzu bıberı hamılelıgın
D-M A_C_04 merhaba ben fe 7. Haftayım düne kadar hiçbirşeyim yoktu dün mide bulantısı kusma başladı çok fenaydı kafamı kaldıramadım. Doktorumu aradım bir ilaç söyledi onu aldık çok iyi geldi bugün çok şükür iyiyim