minikmucizem1_ Userkbr ay canm ya bnde 6 yıl sonra hamile kaldım heyecanını anlayabiliyorum korkma sadece dua et
Nura19 Userkbr bende adetime 1hafta kala test yaptim azca cizgi dustu 4 gun sonra yine yaptim koyulasti bence bi kac gun sonra yine yap gebelik testin
minikmucizem1_ Userkbr hahah öyle valla kendimden bilirim titriyordum çift çizgiyi görünce şaşkınlıktan 🤣
Userkbr Nura19 ya inşallah duymak bile çok güzel bunu başkasından bide kabullenebilirsem heyecanımı korkumu yenebilirsem 🙈💙
Nura19 PINAR14 bende hamileyim cizgi dustu ama emin diyilim adetimde gecikti foto atamiyorum atardim yoksa
Nura19 Nura19 il cocugumda adetime 10 gun kala test yapmisdim hic cizgi yokdu korkmusdum esim sordugunda test yapmadim demisdim emin olmadigim icin uzulmesin diye ama 3 gunden bir yapdikda çizginin koyulasdigini gordum
Userkbr Nura19 https://imgyukle.com/ buraya tıkla foto yükle sonra altta link var yanında copy yazıyor tıkla buraya gel yapıştır de yükle cnm
sinber Userkbr inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım ben küçük tıp merkezinde verdim ctesi günü kalabalık değildi
Userkbr sinber buralarda varsa eğer bakarım bende veririm çok heycanlıyım ama gidipte negatif görürde üzülürüm diye de korkuyorum
sinber Userkbr her ikisi de ihtimal canım ama olupta problem yaşanmasından iyidir hayırlısı olsun bnm iki kürtajım var pıhtılaşmadan dolayı bu yüzden söyledim yanlış anlama hayırlısıyla inşallah vardır