Ozge0000 Kızlar midem cok kötü ekşimemi yanmamo bilemiyorum ama bogazımdan yukarı dogru cok kötü yanma oluyor 😑😑 ne yersem fayda eder nasıl yatmam lazım sizce lüften yardımcı olun
Kuzucugunannesi Ozge0000 canım yastigini yüksek tut ve süt yogurt veya bi arkds tavsiye etmisi burda bana salatlk ye demisti geçti insl snnde oyle olur
bskulku Ozge0000 kuzum soluna yat yastığını yüksek tut. Ben sağ tarafıma yatınca yapıyor genelde. Bende fenaydim doktorum rennie önerdi reflü yu gideren bi ilaç cok kötü olduğunda alıyorum onu.
Ozge0000 Kuzucugunannesi Loresima3 ne kadar rahatsız edici bir seymiş😑 tesekkür ederim bilgileriniz icin
Kuzucugunannesi Ozge0000 o halde 2 bardak su ic belki iyi gelir ama yastigini yuksek tut bnmde oyleydi snra doktora soyyledm pulcet tablet ve birde pronat mide surubu yazdi ictim iyi geldi
smg95 Bi çay kaşığı karbonat ve bi çay bardağı su, içer içmez yangıyı hepsini gideriyor mideyi olması gereken asit dengesine döndürüyor
Kuzucugunannesi Ozge0000 bnm yaklasik 30 dean sonra basladi 36 ya kadar devam etti bu ilaci kullanp ve yastik yuksek tuttm iyi geldi cnm
Kuzucugunannesi Ozge0000 geçer canm bi suruden snra herkesn ayni olcak degil malum virüsten dolayi doktora gitte diyemiyorum ama numatadi varsa sende öğrenebilirsn yarin
bskulku Ozge0000 saçma gelebilir ama yapabiliyorsan gaz çıkart ilaç olmadığı zamanlar gaz çıkartmaya çalışıyorum bi nebze iyi geliyor
Ozge0000 Söylediklerinizi sabah alıp deniycem canlar cok tesekkür ederim fikirleriniz icin insaallah ise yarar ❤️
Ozge0000 bskulku afedersin ama geğirirken bile bogazlarım yanıyor ve o yanma hissi uzun süre gitmiyor