Esra_3929 Belislina hayır sezeryan oldugum için ilk dogumum da en geç 39 hafta alıyorlar 2 ci gebelikte sezeryan la riske atmıyorlar size erken gelebilir ama bana günler geçmiyor çok varmış gibi geliyor bana
Belislina Aysenuryk valla hamile olduğumu bile unutuyorum hazırlık bile yapmıyorum okadar eşim ne kadar rahatsın dip nabıyım zamanı gelince doğar diyprım😃😂🤦🏻♀️
songul_onur Benim henüz belli değil doktorum sezaryen olursa 15 20 mayıs arasında alırız, normal olursa mayıs sonunu beklerim diyor ama benim bugün belim kasıklarım ve karnım çok ağrıyor zannetmiyorum o tarihe kalacağımızı
Aysemhmt Snmdnz rabbim saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı 🌼🤲 bende ayın sonunda giderim herhalde devlet hastanesi erkenden gün vermiyor sanırım ay sonu gitsem bari gün verir diye düşünüyorum
Tgbkcygt Belislina normalde kontrollerin sıkılaşması lazım ama ben en son ağrım oldu 32+5 de gittim doktorum kanaman olmadıkça gelme 3 hafta gelme dedi sezaryen tarihi verdi yani yani sancılarım oluyor içerde neler oluyor bilmiyorum haraket ettikçe korkma dedi bide özele gidiyorum
LilyOfTheWalley hilal-ali32 bence malum durumdan dolayı öyle söyledi. Gereksiz riske girmemek adına.. genel olarak hamilelik boyunca bir sıkıntı da yaşamadım elhamdulillah… 5 hafta ben dayanamam ama, 3 hafta dayansam iyi 😅 bebeği özler erkenden giderim :))
hilal-ali32 LilyOfTheWalley hahaha bende de öyle oldu 😂 duramadım valla gittim özel aracımla maskemi eldivenimi takıp
Snmdnz Aysemhmt hic bilgim yok canm ama devlet hastaneleri 39.haftada sezeryan yapiyor diye biliyorum
2mucizembenim Belislina Allah yardımcımız olsun cnm , başka Bi doktora kontrole gitme şansın yokmu araştırıp da
Busbusvehashas Belislina 32 de nst ilk kez duydum. Erken doğum şüpheniz, riskiniz yoksa 36+0 dan sonra başlıyor nst ben 37 de girdim