Darkgod Serife3304 ay Perşembe bende gideceğim tam 34+4 de bana da aynısını der mi acaba kilosu kaç ti
Belislina Snmdnz benim normal olsa 6 Haziran filandı ama sezaryen iste 10 gün geriye atınca bayram bitiş filan dedi bi sıkıntı cıkmaz insallah
Belislina Esra_3929 gün verdimi peki bide tahlil yapanlar varmış . Doğuma 10 gün kala normalde gün veriyorlar diye biliyorum. Sezaryen bide günü tarihi filan sizmi seçtinz
Esra_3929 Belislina bana gün verildi ama ne tahlili zaten doktorunuzda yaptırdıgınız tahlileriniz yok mu ben suan 34+2 38 gidicem doktoruma ozaman saat verilecek detaylı bir şekilde konuşulacak artık
Ummeer Belislina canım ben de 32. Haftamdayım bu ayın 13ünde kontrolüm var ben de en son 1 ay önce gitmiştim nts zamanı geldiği için gitmeyi düşünüyorum acıkcası Allah nasıp kısmet ederse çünkü artık sonlara yaklaşıyoruz rabbim korusun hepimizi 🤲
Belislina Ama son gittiğinde bsey yoksa tekrar erkenden gitme bence ya kafam karıştı bilmiyorum çok şükür sıkıntı yoktu benim pazartsi olmadı arıycam doktorumu sorcam
Ayse_58 32+2 dün kontrolüm vardı nst falan bağlamadı herşey yolunda dedi zaten ikinci sezaryanım olucak 15 Mayıs bizim tarihimiz bi sıkıntın olursa 2 hafta sonra yoksa Mayıs başında gel dedi banada
LilyOfTheWalley Ben de çarşamba günü gittim tam 32de. Nst’ye bağlamadı ve “5hafta sonra gel bir sıkıntın olmazsa” dedi. Mayısın başında gideceğim inşallah, doğum (sezeryan) 20 Mayıs gibi olacak inşallah. Allah korusun hepimizi 🤲
P_6 Belislina ben 31 de kontrole gittim, 34 te nst ve kontrol için tekrar çağırdı. Sizin 1 ay olmuş gitmenizde fayda var bence
LilyOfTheWalley hilal-ali32 bence malum durumdan dolayı öyle söyledi. Gereksiz riske girmemek adına.. genel olarak hamilelik boyunca bir sıkıntı da yaşamadım elhamdulillah… 5 hafta ben dayanamam ama, 3 hafta dayansam iyi 😅 bebeği özler erkenden giderim :))
Aysenuryk Belislina bende 28 de gitmem gerekiyordu durumlardan oturu gidemedim 6 hafta olmustu gitmeyeli 30 da gittim doktorum bi guzel azarladi sen nerelerdesin diye 🙈 ozellikle son haftalarda aksatmamak gerekiyormus muayeneyi. Zaten hastaneler gerekli tedbirleri almis sende alip gidersen bisey olmaz insallah hic degilse durumu ogrenir icini ona gore rahat tutarsin 💕
Belislina Aysenuryk valla hamile olduğumu bile unutuyorum hazırlık bile yapmıyorum okadar eşim ne kadar rahatsın dip nabıyım zamanı gelince doğar diyprım😃😂🤦🏻♀️
Aysemhmt Belislina benimde doktorum 1 ay sonra gelmemi söyledi haftaya gidecektim fakat gitmeyi düşünmüyorum ☹️