Tugcekrem07 Ebruyildiz ben daha hiç gitmedim doktora. Tedirginiz virüsten dolayı. Evde test yaptım sadece. Tek sormak istediğim çok sancım oluyor sizde de oluyor mu
sinber Ebruyildiz ben de 4+2 yim kan değerlerini takip ettik artışı iyi dedi doktorum henüz kontrole gitmedim haftaya perşembe veya cuma gideceğim keseyi görmeye inşallah problem yaşamayız genel olarak çok şükür iyiyim virüsten dolayı tedirginim sadece
Zeynep9120 Ebruyildiz merhaba canım ben doktora gittiğimde tam 5 haftalıktım 26 martta keseyi gorduk vajinal ultrason ile 4mm idi bebegi gormeye ve kalbi dnlemeye 9 Nisan Perşembe gunune cagrdı ama cok endişeliyim korkıyorm😣😣
Selda09 Ebruyildiz evet çünkü bendede görülmemişti 4 gün sonra gittim ve iyice idrara sıkış dedi doktorum sonra göründü çok ufak olduğu için görünmüyor şuna 13 haftalığım doktora gitmek istiyorum ama korkuyorum sizce gitmelimiyim
Begumbbb Kizlar merhaba kan degerlerinize bakildi mi acaba, TSH hormonu 2.5 altinda olmaliymis gebelikte benim 4.57 cikti bugun 5.haftaya girdim cok telas ediyorum daha doktora soramadim
Sevvde Begumbbb telaş etme canım benim gebelik öncesi 5.12 idi şuan 5 haftaligim ilacını kullanıyorum. 2.64 e düştü ilacını kullan hemen düşer zaten ilacı kullanmazsan kork sorun olmaz🥰
Askim Begumbbb Cnm mutlaka biran önce sor, ilac alman gerekicek. Cocuk gelisimi icinde bu hormon cok önemli.
Begumbbb Sevvde canim daha evvel hep 1.80 -1.83 cikmis eski testlerime baktim da oncesinde normalmis tiroid degerlerim 3-4 ayda bir rutin kan verirdim cunku gebelikten once demir ve b12 eksikligim yuzunden.Bu degerin bebegin zekasini etkiledigi yaziyor kaynaklarda inan panik atak oldum okuyunca
Sevvde Begumbbb gebelikte ths çıkıyor zaten korkulacak bi durum yok canım doktorun da söyleyecektir bunu😊ilacını düzenli kullan kahvaltıdan yarim saat önce ac karina düşer merak etme değerin çok yüksek değil korkma😊
Begumbbb Sevvde ay cok sukur icime su serptiniz vallahi uykum kacmisti,cokk tesekkur ederimmm❤ Allah zor zamanlarinizda sizin de sıkıntılarınızı alır insallah❤
Bergen Selam bende 5 haftalık hamileyim. Geçen hafta ultrason da bakıldı kese doğru düzgün gözükmedi, pazartesi tekrar gideceğim. Umarım gözükür🙏
Bergen Sevvde bende aynı canım 50mg kullanıyorum, kahverengi lekelenmeleriniz var mı kızlar, bende 5 gündür var progeston verdi doktor ama hala kesilmedi ara ara geliyor çok tedirginim yaşayan bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim ilk hamileliğim.
Asiper ayguntugce bende de aynı durum var 5+2 de gittim kese vardı ama bebek yoktu.bugün 5+6 bakalım haftaya bende gidicem inşallah görebiliriz bebeği