OrhanBegmarkl 35+4 gebeliğimin basından beri yuksek tansiyon sorunu yasıyprum erken doğuma sebebiyet veriyomuş tansiyon ilacı kullanıyorum varmı bu tür sorun yasayan çok strese girdim 😢
NeslihanPiaAbac OrhanBegmarkl nerdeyse 36olmuşsunuz artık erken doğum saffasını geçmişsiniz bundan sonraki doğumlar normal doğuma giriyor.Kendinizi stres edip tansyonunuzu daha da çıkarmayın rahat olun.Sağlıkla gelsin inşallah
Duygucoban OrhanBegmarkl bence sanslisin ben 26 haftamdan beri yasiyorum suan 30+1 dun kintrolum vardi bebegimin suyu azalmis ve gobek cevresinde 2 hafta geriye gitmis yuksek tansiyon yuzunden bend iki ilac birden kullaniyorum senin erken dogum olmuyor korkma canim
OrhanBegmarkl NeslihanPiaAbac insan endişe duyuyor yinede nekadar düşğnmemeye çalıssamda olmuyo ne yazıkki hayurlısıyla sağlıkla kucagıma almayı nasip eder Rabbim insallah 😢
OrhanBegmarkl aesma 4. Ayımdan beri var.. Bi fikrim olmadığı için korkuyorum ilk gebeliğim bir de umarım bi sorun olmadan dogururum☺
NeslihanPiaAbac OrhanBegmarkl eminim kolay değildir ama riskli dönemi atlatmışsınız gelişimi için gereken süreyi doldurmuşsunuz bunu düşünerek rahatlayabilirsiniz.
Sempatik OrhanBegmarkl takma kafana ben takmiyorum dogumda onun kontrolunu sagliyolar canim gebelik tansiyonu oluyo
OrhanBegmarkl Duygucoban hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim yavrularımızı bende sana canını sıkma dicem ama yinede içten içe insan strese giriyor insan allah yardımcın olsun canım seninde
Sedaaydn OrhanBegmarkl bendede tansiyon sorunu var gebeligimin basindan bu yana suanda 33 haftaligiz doktorlar 35 bekliyor erken dogum riski var Allahim herkesin evladini sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Nrdngul Canim surekli olc ilacını duzenli kullsn bnde29.haftadan beri ilac kullaniyorum bugun tam 38 haftalik olduk hersey yolunda oldugu icin bklemeye devam ediyoruz😊
Gzdeee Bende 18 haftalık hamileyim tansiyonum bu aralar yüksek çıkıyor. 14/9 15/9 civarlarında. Banada ilaç verirler mi
Ozlemomer Gzdeee doktoruna soylemelisin tansiyon nedir bilmezdim gebeliğin başından belli tansiyonumun çıktığını öğrendim
OrhanBegmarkl Gzdeee benşmde 14 9 dan aşağı inmiyo Büyük ihtinal tansiyon ilacı verir ben alfamet kullanıyorum sabah aksam
Sempatik Gzdeee benim 13 14 cikiyodu tabi asagida cikiyo ama bebege zarari olmasın diye veriyolr alfamet kullniyorum
Ozlemomer Bana doktor 14 9 görmeden ilaç veremem dedi benimde 12 8 13 8 çıkıyor genelde takip etmemi söyledi Saglik ocaginda stresten yuksek çıkıyor evde olcuyorum
Gzdeee Ozlemomer bende sanırım öyle eczane de ya da sağlık ocağında nabzım da çok yüksek çıkıyor 108-110 ları buluyor ama evde dakikada 80-90 civarında. Buna bağlı olarak ta tansiyonda fazla çıkar mı
Ozlemomer Sedaaydn kaç çıkıyor yüksek çıktığında belirli etkileri var mi baş ağrısı vs.bende 32 haftaligim Allahım sağ saglim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Sedaaydn Ozlemomer benim ki 14/9 yani sinirda cikiyor 13/8 de oldugu oluyor zaten belli ediyo benim ki hemen yukseldiginde bas agrisi yapiyor hemen ve gercekten stresten uzak duruyorum kafama herseyi takmiyorum ve sifir tuz yemeklerde ve en onemli su bol bol su iciyorum
Sedaaydn OrhanBegmarkl saglik ocagi veriyormu peki ilaci yoksa hastanede tedavi olupta mi veriyorlr bebege bi zarari falan varmi bilgi verir misiniz