Aliasafinannesi Hep ekşi yeyedim ilk başta. Tatlıyı canım istemiyordu. Tuzlu ve ekşi. Oğlumuzu bekliyoruz
CerenSelvi esilax böyle şeylern hiçbir bilimsel açıklaması yok 😇 ben hep ekşi yedim ama erkek bizimki 😅
Kelebek29 Koca bir yalan 17. Haftamdayım daha 1 gün tatlı istemedim bırak istemeyi tiksiniyorum hep ekşi yesem bol limonlu nar ekşili salata yesem ve oplum olucak Allah nasip ederse
ilaydanurhavvat esilax slm canım doğru mu bilmem ama hamileliğim işk zamanlarında canım sadece turşu ve limon istiyordu çikolata kek tatlı falan asla istemiyordum turşu kavaonuzu önüme koyup yemek istiyordum çok şükür şimdi 22 haftalağım ve kıza hamileyim ❤😍
Elif0866 esilax canım ben şuan 19. Haftadayım ve ilk 14 hafta deli gibi tatlı yedim ve oğluşum olacak benim ki tuttu ama seni bilemem 😉😉
Aysenurtsr Tatli eksi tamamen hurafe seylermis🙂 ben de surekli eksi yedim, tatlidan sogudum, oglum olucak.
Sedagezer38 esilax ben hep ekşi yedim şimdi yeni yeni tatlı yemeye başladımoglum olacak inşallah bence batıl inanç
HlyaSinanAk esilax ye aciyi diyincede kiz oluyo galiba aci yedim ben hamileligimin baslarinda. Sonra yesil zeytin ve domates 😄
Kaansinem Demekki kızlar ekşiyi yiyince ayşe cikmiyomus ne çok ekşi yiyip de erkek çocuğu olan var demekki ekşi yiyenin oğlu oluyo bu arada tatlı gördükçe midem bulaniyo sürekli ekşi tuzlu yiyorum acaba oğlan mı benimkide 😍😍🤗👶🤰