esilax hamileligimde dha cok tuzlu ve eksi syler cnm istior tatlida arada yiyorum ama herkes kizin olucak diolar böyle olupta tersi olan oldumu?
Aydaozk esilax ben 🤗 ilk haftalarda çok fazla ekşi yedim neredeyse her öğün olsa yedim oğlusum olacak ama ☺☺
Zeyzey64 Yok bence öyle bisey 😂 ben iki hamilegiligimdede tatli yedim oglan dogurmadim 😂 yani ilki kiz buda Allahin izniyle kiz daha dogmadi tabi
Bilgenur esilax 18 haftalık hamileyim canım hep ekşi tuzlu tarzı şeyler istedi oğlum olacak 😊 bayıl inanç onlar kuzucum
SevDin esilax bence artık böyle bişey yok ben tatlıdan tiksindim canım hep ekşı turşu istedi oğlum olacak
NaimeYilmaz esilax ay ne alaka acaba 🤦🏼♀️ Delı gibi ekşi yiyorum tatlı mıdemı bulandırıo resmen ama oglum olcak ınsallah 😊
Ozgeggrcn esilax ben sürekli limon yedim canım erik çekti falan bebiş erkek canım bende kız mı ki diyorum ama o sözün çöp olduğunu anladım ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler yengem sürekli tatlı yedi maşallah bi kızı oldu 🙂
RavzaGanioglu Ben tatliyi sevmiyorum dogru duzgun yemedim aserdmedim eksi ve tuzlu genelde aserdim ve yedim ozellikle limon 😃 oglum olacak insallah
didemozgen Tatliya inanilmaz duskun biri olarak ilk 3 ay agzima tatli koyamadim, hep tuzlu ve eksi istedim. Oglum olacak insallah 🙏🏻