Krts Milkkk anladım. Hayırlısı olsun. İnş biran önce duyarsınız kalp atışlarını. 2 hafta önde veya geride son adet tarihine göre farklılık gösterebilir elbette. Önemli olan ½ hafta içinde duymuş olman. Ozamanda duymazsan alttan muayne ediyolar.
Snszasla Zehra3443 öyle tabiki rabbim sağlıkla duymadı nasip etsin cümlemize 🤗tatlı bekleyişler bunlar hayırlı şekilde ilerlesin inşallah 🤗🥰
Fatihinannesiii Kızlar benimde ikinci hamileliğim 5 haftalık hamileyim kalp atışı için 2,3 hafta sonra gitmem lazım ama hastaneler çok riskli bir sıkıntı olur diye korkuyorum ne yapmam lazım bilmiyorum :(((
Hapyfamily Zehra3443 canım herşez 7. Haftada duyamaz bende 9. Haftada duydum belkide geç döllenme oldu o yğzden geçde duaybilirsn aklına bunları getirme
Zehra3443 Hapyfamily aynen 9 cu haftada duyanda cok var herkesin ki bir olmyo tabi diyorum ya gormonların etkisi heralde bu tedirginlikte kese büyüyo onda da kan degerlerinde de bi sıkıntı yok sadece genuz bebişi ve kalp atışını duymadık doktor dedi zaten 2 hafta snra duyulur diye
Damla_K Zehra3443 ikisinde de 6.haftada duydum canım ama daha gec de duyulabiliyor saglıkla gelsin insallah
emineumut17 Milkkk merhaba ben de salı gitmiştim 7+2 olarak .maalesef benimkini de duyamadı.size ne dedi doktor
Zehra3443 emineumut17 benim 5+3 şu an cok erken 2 3 hafta sonra belli olur demişti Allahım duymayı hepımıze nasip etsin🤲🏻
ktnzehra49 Zehra3443 5+5 haftalık görünüyodu gittiğimde doktor geç döllenme daha 4 haftalık dedi 2 hafta sonra gittiğimde ise tam 7 haftalık olmuş dedi bulantılarımda başlamıştı zaten hemen duyduk kalp atışlarını
Kar_tanesi Zehra3443 ben bugun 9+4 haftaligim bugun randevum vardi cok sukur bebegim cok iyi suan 3 santim olmus ve kalp atisinida duydum cok mutluyum.🥰 Rabbim herkese nasip etsin..🤲
zeyzey95 Zehra3443 5+5 de keseyi gördüm 6+5 de karından bebeği vajinal ultrason ile kalp atışını gördüm