Zehra3443 Kızlar 5+3 haftalık gebeyim bebegi ve kalp atışını ne zaman duydunuz bu aralar cok kaygılı tedirginim hamd olsun han testi fılan normal cıktı hersey normal de insan da istemsiz tedirginlik oluyo 🤦🏼♀️Allahım saglıkla kavuşmayı nasip etsin🤲🏻
meliccccc Zehra3443 ben 7 haftalikta gidecem canim doktor ozamn duyariz dedi 5+2 de keseyi gormustuk sukur ins. Kalbide duyariz
Snszasla Zehra3443 amin inşallah bende daha duymadım 5+5 de keseyi gördük doktor 20 gün sonra duyulur daha çok küçük dedi şimdi tam 7 haftalık oldum ama ortalıkta ki durumdan dolayı nisan sonu gibi gitmeyi düşünüyorum hem garanti olarak görmek istiyorum
Krts Milkkk her zaman 7 haftalıktan duyulacak die bir kaide yok tabiki. Kimisi 8. 9. Haftasında duyabiliyor. Gönlünüzü ferah tutun🎈
emineumut17 Milkkk merhaba ben de salı gitmiştim 7+2 olarak .maalesef benimkini de duyamadı.size ne dedi doktor
Zehra3443 Snszasla bende 4 haftada keseyi gördüm aynen korkudan gidemiyoz diye bizde nisan sonunda gidelim dedik inşallah meleklerimizi görürüz🥰
Milkkk Snszasla son adet dönemine göre 9. Haftadayım . Doktorun ultrason ölçümlerine göre 7. Haftadayım canım.
Snszasla Zehra3443 inşallah ya valla bende merak ediyorum kalp atışı varmı açana diye merak bi yandan bekleyiş bi yan da.in nasıl geçecek bu günler bilemiyorum 😀görsek içimiz rahat ederdi
Krts Milkkk anladım. Hayırlısı olsun. İnş biran önce duyarsınız kalp atışlarını. 2 hafta önde veya geride son adet tarihine göre farklılık gösterebilir elbette. Önemli olan ½ hafta içinde duymuş olman. Ozamanda duymazsan alttan muayne ediyolar.
spiker_anne Zehra3443 aminnnn canım Rabbim acısını göstermesin hayalini kurduğun ne varsa yaşatirken şükür ettirsin Allah ❤❤❤❤
Snszasla Zehra3443 öyle tabiki rabbim sağlıkla duymadı nasip etsin cümlemize 🤗tatlı bekleyişler bunlar hayırlı şekilde ilerlesin inşallah 🤗🥰