ismer19 mervik21 bende aynıyım bugün canım zor yürüyorum alttan sanki komiklerim sızlıyor bacağımı açarken benimde ağrılarım var ama düzensiz duşta alıyorum her gün ama biz ne yaparsak yapalım bebisler karar veriyor ne zaman geleceklerine sanırım bide inanılmaz akintim var
ismer19 Bekeb valla canım o kadar her gün farklı şey oluyor artık kesin şu doğum belirtisi diyemiyorum
ismer19 Esrayy benden önce doğurursan bana yazma moralimi bozma bak şaka bi yana valla iyice bunaldim ben
Esrayy ismer19 keske öyle olsa 50ye kadar saymaya razıyım sabaha kadar sancı cekeyim yeter ki gelsin :/
Esrayy ismer19 keske öyle olsa 50ye kadar saymaya razıyım sabaha kadar sancı cekeyim yeter ki gelsin :/
ismer19 Esrayy valla beklemek böyle gerçekten çok zor ha geldi ha gelcek bi yerime ağrı geliyor geliyor galiba diyorum yine yok
Esrayy ismer19 Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin şaka bi yana sağlıklı olsunlar da ne zaman isterlerse gelsinler 9 ay beklemişiz bi hafta daha beklerizz napalım
Esrayy ismer19 ya doktorum beklenen tarih olarak en son 7 nisan dedı o zamana kadar sancı su nişan olmazsa gelme dedı malum hastane şartları o yüzden gitmiyorum bekliyorum öylece
Kk39 Genelde nişanı gelen kadınların yüzde 80 i aynı gün veya ertesi gün doğurur demişti bize ebe hanım hayırlısı inşallah
ismer19 Esrayy anladım canım benimde öyle dedi 9 nisana randevu verdi acaba o günde daha bekletir mı diyorum 42ye kadar o kadar da beklemek istemiyorum açıkçası
Sibl Esrayy benimde tahmini doğum tarihi 7 nisan bugün nişanım geldi işte ağrılarım da arttı bekliyorum
Esrayy ismer19 42 cok tabi ben 40a kadar beklemek istemiyorum sezeryan hiç istemiyorum bakalım illa gelecek belirtileri var bekleyelim sabırla napalımm
GUAA180 Merhaba benimde 39+4 ama hala doğuramadım sadce 1 cnm açıklık varmış yürüyüş yap dedi pazartesi normal doğması gereken zaman ama hala dolmadı rahmin azıcık açılmış daha çok açmak için ne yapmamam gerekiyor
GUAA180 Sibl > GUAA180 doğması Sibl Merhaba benimde 39+4 ama hala doğuramadım sadce 1 cnm açıklık varmış yürüyüş yap dedi pazartesi normal doğması gereken zaman ama hala dolmadı rahmin azıcık açılmış daha çok açmak için ne yapmamam gerekiyor