EzgiCan_ Çay ve kahve tüketiminiz nasıl kızlar ben 28. Haftadayım sabah kahvaltıda 2 açık çay içiyorum gün içerisinde de filtre kahve içiyorum bir kupa çok mu? Sizler napıyorsunuz?
hilal_yener EzgiCan_ 3,4 bardak çay içiyorum günde birtane kahve içiyorum akşam çok canım çekerse bidaha çay demleyip içiyorum 31+6 günlük hamileyim herhangi bi türlü zararını görmedim
mlsmrtgll EzgiCan_ bende öyleydim hatta bir fincan kahve içiyorum bide 😂 çayla pek aram yok doktora sormuştum ben sorun yok dedi ama Nescafeden uzak dur demişti bana
Twinksmom EzgiCan_ Ben 2 kupa sabah çay 2 kupa akşam çay sonra kakaolu süt abartı biraz ama dayanamıyorum artık çaysız yapamam 💆🏼♀️
Tugce_35 EzgiCan_ ben günde 2-3 bardak açık limonlu çay içiyorum türk kahvesi de 1 fincan içiyorum ☺️
Yeni_anne_ hilal_yener Ben çaydan çok tiksinmiştim uzun bir sure hiç içemedim şimdi de çok çay istiyo canım cok iciyorum insallah bir sorun olmaz😕
Minnaksever Filtre kahvenin kafeini çok yüksek onu içtiğin gün başka bişey içme bence.ben de önceden 3-4 günde bir fincan türk kahvesi içerdim 1 haftadır her gün bı tane içiyorum artık 31 oldum diye ama filtre kahveye cesaret edemedim doğumdan sonraki hayalim 😁
Twinksmom EzgiCan_ Kahvede içiyorum canım bazen sonra pişman oluyorum ama burda herkes günde 2 büyük kupa filtre içiyor çay dılında hamileyken sorun olmaz umarım
Minnaksever EzgiCan_ türk kahvesi 60 mg filtre kahve 200 mg diye biliyorum ki zaten günlük 200 mgdan fazla tüketmemek gerek ☺️
Aybukeb Ben 3 4 bardak çay içiyorum birde nescafe içiyorum ama sütü içine katarak açıyorum ben kafesinden bu kadar uzaklaştırabildim kendimi çok seviyorum çay kahve😔
Pelo_00 EzgiCan_ filtre kahvede kafein miktarı çok fazla oluyor onun yerine bir fincan türk kahvesi daha iyi. Çayı sabahları açık şekilde tüketiyorum bende yoksa kendime gelemiyorum. Kahveyi de bazen sütle karıştırarak içiyorum.
RuzgarsMommy Günlük alınması gereken kafein miktari var Hem sabah 3 4 bardak Hem aksam 3 bardak Bide kahve fazla kafein olur azaltmakta fayda var Buda aldığınız vitaminlerin yada besindeki demirin azalamasina sebep olur.