Busegulce Kızlar 31. Haftadayım eğilince filan sanki bebek çıkcakmış gibi oluyo ve sürekli hıçkırıyor bel ağrıları mide bulantısı 🤢 göğüs sızlaması gibi gibi sorunlar yaşıyorum sizde durumlar ney nasılsınız nasıl gidiyor kıyafetleri kıyadınız mı 🥰
Kavrlms16 Busegulce kıyafetleri çantası herşeyi hazır bugünde kendi çantamı hazirlicam ama çok şükür bel ağrım yok arada kasılmalarım oluyo o kadar 31+5
Harvicell Busegulce 30 +3 sırt ağrım çok fazla benimde .hiç hazırlık yapamadım ne evi temizledim ne de bebek kıyafetlerini yıkayabildim 🤷🏻♀️ve bir sürü eksiğim var ne yapacağım bilmiyorum 🙄
Gulcangzl16 Busegulce aynı haftadayız ☺️ Bende çantayı falan hazırladım nolur nolmaz.. aynı şikayetler bende de var çok hıçkırıyor, aşağıya baskı yapıyor ve tuvalette yaşıyorum
Melekkannesi Busegulce mide yanması dısında bi sıkıntım yok bi de ara ara bacaklarım kalçam ağrıyo 30+5deyiz😊
Kavrlms16 Busegulce bi tane gecelik bi tane pijama takımı bide sabahlık koydum corap külot emzirme sutyeni havlu terlik göğüs pedi şimdilik aklıma gelen bunlar
Busegulce Harvicell başla yavaştan ağırlaştıkça zor oluyor daha bende evi temizlemedim annem gelicek inşallah
Songsong Harvicell aynı ben sıfır hazırlık🤣bugunn e bebekten bışıler sıpars verdim .o boso degıl psıkoljım de hazır değil kı
Busegulce Gulcangzl16 hamileliğin en zor dönemlerindeyiz sanırım 😔 korkuyorum da acaba erken mi doğacak diye
Harvicell Busegulce benimde annem gelecekti birüsten dolayı gelemiyor eşimle yapacağız temizliği ama gözümde büyüyor 🙃
Minik-mucizem123 Busegulce bizde 31 olduk. Mide boğaz yanması ve aşırı kasılma toplanma var 😣😣 kıyafetleri de yıkadım çok şükür ütüsü ve hazırlaması kaldı 😍😍😍
Busegulce Minik-mucizem123 Mayıs gelse de doğursak artık stres oluyorum sürekli erken mi doğacak nasıl olcak diye sağlıkla kavuşalım 🥰
Minik-mucizem123 Busegulce aynen canım gerçekten öyle son ay daha zor ve stresli 🥺amiiiin insallah sag Salim zamanında 😍😍
1Heyv Busegulce bende de aynı şikayetler hergün de mide yanmasından akşam ve yatsı namazlarını oturarak kılıyorum mecbur 🥶 evi taşıyacağım inşAllah bu hafta. Düzelttikten sonra oğluşumun kıyafetleriyle aşk yaşarım artık 😍😍 30+2deyiz 🥰
Ummeer Busegulce var canım var olmaz mı bende 32 haftalığım belim cok zorluyor eğilemiyorum zaten hiçbir şekilde normal yani endişe etme bebişlerimiz için dayanıcaz 🤲kıyafetleri baya oldu yıkayalı ama hastane cantasını daha hazırlamadım
Kucukmucizemiz Busegulce bizde 31 haftalığız benimde kasıklarımda ağrı oluyr kıyafetlerini yıkadım ütüledim bir hastane çantasını hazırlaması kaldi
Gunesinponcikannesi Busegulce bel ağrım kramplarım son derece hızlı devam ediyor 😊 geçmiyor daha yıkamadım kıyafetleri beyaz sabun tozu alıp onunla yıkıcam