Bebeğin kıyafetlerini kaçıncı haftamda yıkayıp ütüleyim sizce suan 24. Haftamdayım🤷‍♀️🤰👩‍👧

Bence en erken 30u bekleyin şimdi bir ihtimal tozlanır dolap kokusu siner

Gizembayb ben 28. Haftada yıkadım ütüledim hepsini bitirdim bence kendini agırlastırmadan yormadan bitirmek önemli olan sen kendini ne zaman iyi hissettiğin de yap ağırlaşınca zorlaşıyor çünkü 😊😊

Kbr_71 yok hemen yıkamam 30dan öncede daha gelecek kıyafetleri var annem örgü işi cok yaptı hepsi gelsin öyle yıkarım

Gizembayb 30 derecede 30 dk kısa programda yıkadım canım. Durunun granül sabununu aldım ben en temizi o öyle makinede çözülmeme gibi bi problem yaşamadım zaten azar Azar eşya koyuyorsun renklerine göre ayırdığın icin cok fazla da deterjan koymana gerek kalmıyor

Mekamu riakim yok ama ben sezeryan iatiyorum doktor hadi dediği an girerim ben o tüzde 35 36 geç bence

Bhralsnck cok teşwkkür ederim iatesiğim bilgi buydu aynen renklere göre falan ayırcam battaniyeleri nevreaimleri babynest falan hepsini tek tek yıkamalı

1. Haftadayım bi çorabı bile yok 🤣 ütü yapmayı düşünmüyorum kurutma makinesi yeterli olucaktır 🙂