Yagmurahmet16 Bursa acıbadem üreme sağlığında tüp bebekle hamileyim ama hastanenin hem doğum ücreti hem muayene ücretleri bizleri zorlicak gibi güvenilir tam donanımlı yeni doğum ünitesi olan hastahane önerirseniz sevinirim 😊
Rkyeker Yagmurahmet16 Merhaba ben medicanada Volkan Aksakallıya gidiyorum doktorumuz cok iyidir hem detaylı bilgi veriyor hemde cok güler yüzlü tercih edebilirsiniz😌
Akurt Yagmurahmet16 ya donanimlarini bilmem ama pembe mavi ve jimer zaten kadin dogum hastanesi doktor araştirip oraya gidebilirsiniz
Zeynepsamet Yagmurahmet16 canim ben emre uysal a gidiyorum. Gayeg memnunum madicana pembe mavi acibadem bu hastanelerle calisiyo. Ben medicanayi tercih edicem insaallah. Bizde 6.5 sene sonra kavustuk tup bebekle ama dedigim gibi cok memnjnum doktorumda
yarennn79 Yagmurahmet16 tüp bebek doktoru olarak tugrul erdener var ona gidebilirsiniz gayet iyi bi doktor bide adını unuttum karahasanoglu soyadı o doktorda iti acibademde bende oraya takipliyim
Rkyeker Yagmurahmet16 Bende tavsiye üzerine gittim hatta 2 arkadasıma tavsiye ettim şiödi hep beraber gidiyoruz çok memnunuz
Yagmurahmet16 yarennn79 mumin bey evet o da acibademde bakalım bu kontrolde konuşacağım çünkü zaten tüp bebek masrafları bizi bayağı zorladı hemde ikiz gebelik masraflı olacak şükür olsun ayrı konu ama insan olur olmaz maddiyatı takıyor kafaya
yarennn79 Yagmurahmet16 acibadem ucuz değil bide profesör daha çok pahalı oluyor ben suan riskli gebe olduğum için özgür beye muayene oluyorum oda docent ücretler 2 katı oluyor ama mükemmel doktor ama tugrul bey ve mümin beyde çok iyi başka bi doktorum tugrul bey için bursanın kallavi eski doktorlarindandir demisti
Yagmurahmet16 yarennn79 tabi önce sağlık benimde 12 sene sonra geldi mucizelerin artık öyle böyle halletcem benimle kalsinlarda🤲😊
yarennn79 Yagmurahmet16 oh masallah perinatoloji doktoru özgür beye muhakkak girmenizi tavsiye ediyorum sizde riskli gebesiniz çünkü muhteşem ilgileniyor
Seymaogz Doruk diğer özellere göre ücreti uygun doktor olarakta suhendan hanıma gidiyorum gayet memnunum 😊