yarennn79 Gozde06 bişey diyemicem guzel araba kötü değil bence belki şu hastalık muhabbetine daha indirim olabilir gibi
Nnur93 Gozde06 cnm benim aldığım nerdeyse bir ay olmustur ama o zaman bile civilde 2000 tl di 2000 altına daha düşeceğini sanmam ama doğumuna daha varsa bekleyebilirsin
Nnur93 Gozde06 dediğim gibi 2000 altına daha düşer mi bilemem canım fiyatına değer bir araba diye düşünüyorum
mrvmrv123 Bende ebebekte inceledim gayet guzel fakat cok pahali suan bende bunu istiyorum fiyatin dusecegini pek sanmam bu gidisle herseyin fiyati daha artar cadillac air guzel
Kbr-8086 Gozde06 kapatmasi tek hamlede kapanıyor,ben özellikle öyle birşey aradım öyle çok da yer kaplamiyor bagajlarda sıkıntı olmaz,bende Şubat indirimden 1750 tl ye aldım
Gozde06 Kbr-8086 aynen şubatta da indirimdeydi bende daha var nasılsa zaman bi da olur diye almamıştım o zaman 😂
mrvmrv123 yarennn79 sizin attiginiz cadillac.birde air var cok daha guzel fiyatida bunla arasinda fark var zaten
Hulyauygur Gozde06 ben 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle puseti için almıştık bebek bel destek yastığı bile vardı ve darbe durumunda çok dayanıklı 👍🏻
Drykmsl Gozde06 kullanışlı Bi araba manevrası çok iyi. Bagajda fazla yer kaplıyor ama tüm travel ler öyle maalesef. Yedek parçaları da kolay bulunuyor tekerleginde sorun yaşamıştım yenisini göndermişlerdi hemen.
Gozde06 Drykmsl anladım canım peki bu çift yönlü kullanımda tuttuğumuz kısım mı hareket ediyor yoksa komple çocukla kaldırıp yönünü biz mi değiştiriyoruz
Drykmsl Gozde06 zaten küçükken kendime dogru kullandım hep. Büyüyünce de dışarı dogru çevirdim. Yani bebeği koymadan çevirdim hep sorun olmadı. Bi de travaller de tentesi çok aşagı inmediği için güneşe göre de çevirdiğim oluyordu arada🤷♀️
Dori4884 Gozde06 etrafımda kullanan 2 kişi var tavsiye üzerine Civilden aldım indirim vardı hiç düşünme al 👍