yarennn79 Gozde06 bugün bende baktim onu alcaktim portbebeyle birlikte kapanıyor falan diye kaliteli araba ama görüntüden dolayi vazgectim
Hulyauygur Gozde06 ben 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle puseti için almıştık bebek bel destek yastığı bile vardı ve darbe durumunda çok dayanıklı 👍🏻
Drykmsl Gozde06 kullanışlı Bi araba manevrası çok iyi. Bagajda fazla yer kaplıyor ama tüm travel ler öyle maalesef. Yedek parçaları da kolay bulunuyor tekerleginde sorun yaşamıştım yenisini göndermişlerdi hemen.
Dori4884 Gozde06 etrafımda kullanan 2 kişi var tavsiye üzerine Civilden aldım indirim vardı hiç düşünme al 👍
Gozde06 yarennn79 görüntü derken canım 🙄 ya şuan indirime girmiş almakta kararsızım bilemedim çok mu kaba
Kbr-8086 Gozde06 bem Şubat indiriminden aldım ama henüz kullanMadik ozelliklerine bakınca kullanışlı geldi umarım öyledir de
Nnur93 Gozde06 fiyat yüksek geldi bana bende 1800 aldım biraz ağır sadece onun dışında gayet güzel ve kaliteli ben en içinde deneme flan yaptım
Gozde06 Kbr-8086 kapatması zor mu peki canım bagaja sığar nitelikte mi geçen civilde 2 bine düşmüştü kaçırdım onu bida olur mu bilmiyorum gerçi
Kbr-8086 Gozde06 açması kapatmadi tek hamleyle kapansın istedim ben bagaja da şişiyor,ben de civilden aldım Şubat indiriminde 1750 tl ya
Kbr-8086 Gozde06 kapatmasi tek hamlede kapanıyor,ben özellikle öyle birşey aradım öyle çok da yer kaplamiyor bagajlarda sıkıntı olmaz,bende Şubat indirimden 1750 tl ye aldım
Gozde06 yarennn79 https://imgyukle.com/i/JbsxDo bunu beğenmiştim niye o kadar fiyat farkı varsa 🙄 gitti gidiyorda şuan dediğim fiyatta çok kararsız kaldım
Gozde06 Nnur93 geçen civilde 2 bine düştü o kadar hızlı bitti ki yetişemedim 1800 e düşer mi ki bida acaba beklesem mi bilemedim
Nnur93 Gozde06 cnm benim aldığım nerdeyse bir ay olmustur ama o zaman bile civilde 2000 tl di 2000 altına daha düşeceğini sanmam ama doğumuna daha varsa bekleyebilirsin
mrvmrv123 yarennn79 sizin attiginiz cadillac.birde air var cok daha guzel fiyatida bunla arasinda fark var zaten
Gozde06 yarennn79 hmm valla beklesem mi alsam mı bilemedim 1 tane kalmış şuanda da zaten Yine kırmızı rengi 😂😂😂
yarennn79 Gozde06 bişey diyemicem guzel araba kötü değil bence belki şu hastalık muhabbetine daha indirim olabilir gibi