Mine Busranagme bana da doktorum erkenden alma derdi hamile olduğumu öğrendiğim gibi eşime söyledim zaten Almam erkenden diye neyseki aynı fikirdeyiz ama kısmetse artık alıp tamamlayacağız😇
SerenYiitolu Minamom aynen bende park yataklara sıcak bakıyorum daha kullanışlıymış herkes tavsiye ediyor
RamazanNazlKanber Minamom teşekkür ederim canım bende bi joie düşünüyorum bi casual kararsız kaldık ☺
SerenYiitolu Sevgib maşallahh ben 26 haftalıkken 1010 gramdı ve bna rahmn gelişimi önde gidiyor dedi dr
Rukabella Benim de 26+1 1035 gr erkek olucak 28 şubat gösteriyor Allahtan bu sene şubat 29 cekmiyo 😂😂
feymu14 Şubat anneleri kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor hamilelik ben 31. Haftadayım ve artık zorlanmaya başladı
BesteCanerKutluzolu SerenYiitolu benim de normal doğum olursa şubat 26 gözüküyor ama normal mi olur bilemiyoruz kendisi hala dönmedi dönmeye de ğek niyetli değil gibi kendisi oynarken kordonunu boynuna geçirmiş çünkü riske atmamak için belki de sezeryana döneriz 🙂
SerenYiitolu BesteCanerKutluzolu oy kuzum🙂 sağlıkla gelir inşallah bende 30. Haftamda gittim pozisyonunda değildi doktor daha çok değişeceğini söyledi inşallah normalde kalır🙏🏻🙏🏻
Destina Bugün itibari ile 29+2 olduk. İlk oğlum sezeryan olduğu için bu bebeğim de nasip olurs sezeryan olacak. 15 şubat gibi alırız dedi doktor. Sağlıcakla sıhhatlice zamanında gelsin yavrularımız.
BesteCanerKutluzolu SerenYiitolu Amin inşallah kendi rahatımı düşünmüyorum zaten eğer o sezeryanla doğmaktan mutlu ve sağlıklı olacaksa öyle gelsin 🙂 Şimdiden kendi istekleri neyse o oluyor zaten 🙂
SerenYiitolu BesteCanerKutluzolu kesinlikle öyle şimdiden pervane oluyoruz bide doğduklarında nasıl olacaz Allah bilir🙂
EliniVermiyorHayat Şimdiden çok ağırlaştım kızlar 9 aylık hamileliğin yükü var üzerimde doğuracak gibiyim.Böyle sürmez değil mi 31 olcam bu arada
SerenYiitolu EliniVermiyorHayat ağırlık bende de çok oluyor canım bazen kolumu kaldıramyacak gibi hissediyorum kendimi
feymu14 EliniVermiyorHayat canım ben de öyle hissediyorum bir oğlum daha var onda böyle olmamıştı sanki haftaya doğurmam gerekiyor da onun sıkıntısı varmış gibi
Serap Merhaba arkadaşlar, ben de 30+2 ideyim bugün. Nefes darlığı oluyor demişti bir arkadaş. Bende de vardı. Biraz da soğuk algınlığı etkisiyle. Kansızlıktan da olabilir demişti doktorum. Yeni bir Demir ilacı verdi. Bir kaç gündür nefes darlığım geçti.
SerenYiitolu Serap allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah☺🙏🏻
feymu14 Serap ben de ilk başlardan beri nefes darlığı var ama hiç böyle düşünmemiştim söylemedim bile doktora gerçekten geçti mi çok rahatsız ediyor beni de