Kk39 Cetinn kan pıhtılaşması yada düşük doğum yapan gibi durumlarda veriliyor kanı sulandirmasi ve bebeğe kan gitmesi için
htc_jimm29 Siyahkelebek bende ecoprin kullanıyorum burun kanaması yapıyor sonra bir gün ara veriyorum tekrar alıyorum. 21. Haftadayım doğuma kadar kullanacağım… sizde de burun kanaması oluyor mu ?
Siyahkelebek htc_jimm29 ben de 22+3’ üm. Kanama akıntı şeklinde olmuyor ama burnumu temizlediğimde kurumuş kan oluyor her gün. Ancak normalmiş
htc_jimm29 Siyahkelebek anladım canım benimde öyle oluyor fazla temizleyince kanıyor herhalde 🙈 hemen hemen aynıymışız Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼☺️
Ozlem34 Bende coraspin ve hibor iğne kullanıyorum kan sulandırıcı.coraspini 34 de bırakıcaz igneyi son zamanlarda duruma göre bakıp bırakıcaz dedi.banada 34.hafta dendi canım
Ruhsuz Keşke bütün doktorlar bu konuda hem fikir olsa, biri başka bir şey diyor diğeri başka bir şey insanın canı sıkılıyor önemli konular bunlar
[silindi] Bende bugün 12. Hafta itibariyle başlıyorum corasprine 🙄 ilkinde 7. Aydan itibaren alfamed kullanmıştım
Hazalce Ruhsuz 32 de bıraktım hapı günlük 4000 iğnem var devam ediyorum bana doktorum daha kullanırsan bebeğin bir damarını sıkıntıya yol açtığını söyledi
hilal-ali32 Ruhsuz bende 33 deyim bıraktım. Kanını sulandırıyor doğumdan 3 gün önce bırakılır mı hiç. Kan kaybından başına bişey gelebilir. Kanını durduramazlar riske atma