Serenity_ 1dem bende farkli bir sayfadan yaptirdim 7 gunde elime ulasti. Baskidan dolayi olabilir zaten kargoya verilince bikac gune gelir. Bu aralar 7-8 kargom geldi en gec gelen 2. Gun geldi erken getiriyorlar bu aralar 😬
1dem NihalBurak Biz isime geç karar verdik ondan böyle oldu. Şimdi de siteye gıcık oldum. Yoksa onların bir suçu yok 😁
NihalBurak 1dem evet canım sen gecikmişsin biraz düşün ben 25 inci haftma girdim o kadar erken verdim yani siparişi 😂 ama site güvenilir aklın kalmasın o konuda kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma çok 😊
NihalBurak 1dem canım şimdi elime ulaştı kargom muhteşem olmuş çok beğendim içinde şüphe kalmasın diye yazmak istedim senin de eline en kısa sürede ulaşır inşallah 🥰
EsraDeniz24 Gelir m etmeyin 🙏🏻 Hem ben de yaptırdım ve hastaneye götürmeyi düşünmüyorum aksine evde giydirip foto çekerim cğnkü hastaneler şimdilik temiz değildir korkuyorum onun yerine başka koydum çantaya
1dem NihalBurak ay canım benim eline ulaşınca yaz diyecektim bende. Çok teşekkür ederim. iyi günlerde giysin minnak. Hayırlı olsun 😍