ZeynoZeynom Sermec27 Allah ım sabır versin canım iyi düşün iyi olsun herşey bebeğini niye kaybettin özel deyilse sorabilirmiyim
Sermec27 ZeynoZeynom canım benim gebeliğim boyunca hiç bir sorunum yoktu 37+3 haftalıkken 3 saat bebeğim hiç hareket etmemişti ben de gittim hastahaneye maalesef bebeğimin kalbı durmustu doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir sebeb doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi Allahım razı olsun canım 🙏
ZeynoZeynom Sermec27 çok üzüldüm canım ya rabbim sabır versin biz ne kadar üzülme desek de boş ama toparlanmaya çalış Allah ım vardır bi bildiği dikkat et kendine
Bebek_uraz Sermec27 Rabbim yardım eder hiç üzülme yazdıklarını okudum az önce hiç bir şey yemeyip üzülüyormuşsun böyle yaparsan 5yıl sonrada hamile kalsan sağlıklı bi gebelik geçiremezsin. Tevekkül et kuzum benim vardır Rabbimin bi bildiği de dua et bol bol beslen annelik zor bi meslek yemezsen içmezsen ayakta duramazsın kendini sıkı sıkı hazırla gebeliğe anne olmaya valla sonra iliğini kemiğini sömürüyor küçük canavarlar diyim😇❤️❤️❤️❤️
Sermec27 Bebek_uraz ne bikeyım canım cok zor cok zor bir dönemden geçiyorum Allahım bol sabırlar versin inşallah 🙏 Allahım en hayırlı zamanda tekrardan yenı bir mucize nasıp eder inşallah 🙏
Alpkaan Sermec27 benimde çok yakın bir arkadaşım doğumdan 40gun sonra yavrusunu kaybetti kalpden rahatsızlığı vardı iyilesemedi bebek ve uzun süre uğramışlardı o bebek üzerinden 6ay geçti geçmedi yeniden hamile kaldı arkadaşım ve hiç sorun yaşamadı Maşallah şuan inanilmaz yaramaz çok şeker bir kızı var ve yakın zamanda tekrar doğum yaptı bir oğlu daha oldu hiç.sorun olmuyor merak etmeyin içinizi rahat tutun.rabbim.sabrinizi ve gönlünuze göre versin inşallah ❤️
Sermec27 Alpkaan cok umutlandım inan canım rabbim inşallah benı bekletmeden hayırlı bir zamanda tekrardan anne yapar inanıyorum yenı bir mucize beni hayata bağlayacak oğlum gittikten sonra yarım kaldım ben 😔
Zeynepkuzu Bence korunma olacağı varsa zaten doğal olarak hamile kalırsın hem diğer yorum yapan anneler gibi senin ilk çocuğun yok emzirme kaygında olmayacak iki adet dönemini atlat rahmin düüzelsin temizlensin sonra inşallah dua ediyorum kucağın boş kalmaz 🙏
Sermec27 Zeynepkuzu Allah razı olsun canım korkuyorum bilmiyorum 2 ay sonra hamıle kalıpta bir sorun yaşamayan var ama ya olursa dıye içimde cok korkular var ya yıne kaybedersem diye inanılmaz korkuyorum bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah Allahım razı olsun canım 🙏 😔
Zhr23 Sermec27 bende ilk bebeğini doğumdan 3 ay sonra kaybettim. Şuan 35. Haftalık kız bebeğe gebeyim. Bende senin gibi sürekli ısrarla gebe kalmak istiyordum. Eşim istemediği için 10 ay sonra gebe kaldım. mutlaka genetik testlerinizi eşiniz ile birlikte yaptırın. Sonuçlar geç çıkıyor ertelemeyin. Öncesinde bir doktora görünün rahminizin kendini toparlaması gerekiyor. Nasip neyse onu yaşıyor insan. Sabredin rabbim sizleri ödüllendirecek ❤️
Sermec27 Zhr23 inşallah rabbim mutlaka yapılacak genetık test ve yenı görüştüğüm bir doktor gebelık düşünmeden 2 ay önce seni görmem lazım dedi inşallah her sey Allahın izniyle güzel olur 🙏
Bgmbyz Sermec27 benimde aynı durum.oldu sizin yazdığınız la ayni şeyler 39 haftada kalbi durdu doktor 1 sene bekle.dedi ama ben 8 ay bitti gebee kaldım.simdi 7 aylık oldum nasiose 2 ay kaldı insan tedigrin olyr Allah kucağınizi dolu etsin
Sermec27 Bgmbyz seni biliyorum cnm Allahım bizi evlatlarımızla cennette kavustursun inşallah rabbim inşallah bize de cok aratmadan hayırlısyla tekrardan nasıp eder inşallah 🙏 😔
anne543769 Sermec27 çok teşekkür ederim inşallah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder rabbim 🙏🏻 Allah sabrını genişletsin canım inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın
Esra-66seker Sermec27 merhabalar canım benim Doğumuma bir ay kalası ben Doğum yaptım gebelik zehirlenmesi nedeniyle 33 haftalıktı ve doktorum hiç bilmedi doktor ihmali yüzümden bebeğim 17 gün yaşadı küvezde hiç kucağıma alamadan vefat etti yavrum hiç üzülme rabbimin bir bildiği vardır elbet böyle yazıları okudukça hep aklıma geliyor çok zor bir süreç rabbim kimseye yaşatmasın şuan Senem dolmadan yine hamile kaldım canım tam 13 haftalık oldum bugün inşallah rabbim seninde kalbine gönlüne göre verir umudunu asla yitirme
Sermec27 Esra-66seker inşallah canım amin rabbim senın de evladını sag salım kucagına almayı nasıp etsin inşallah 🙏
Beyza001 Sermec27 merhaba çok eski bir paylaşım sizi asla zmek istemem ama hamile kalabildinizmi kaldıysanız bebeğinizi sağlıkla aldınızmı kucağınıza hamileliğinizde sorun yaşadınızmı ne kadar sonra korunmayı bıraktınız yanıtlarsanız çok mutlu olurum ben üç ay önce meleğimi kaybettim 9 gün yaşadı yavrum tekrar bebek istiyorum benimle paylaşabilirmisiniz bilgilerinizi yaşadıklarınızı
Sermec27 Beyza001 öncelikle basın sağ olsun canım rabbim tekrardan nasip etsin inşallah 🤲 ben doğumdan sonra 7. Ayimda tekrardan hamile kalmıştm gebeliğim de biraz kanama gebelik şekeri vs gibi şeyler yaşamıştım ama çok şükür oğlumu sağlıcakla kucağıma.aldim 19 aylık su an rabbim sabr versin 🤲