Merve_06_ 29. Haftamda durmuş kilo alımı ayrıntılıya girdim 1 hafta geriden dedi doktorum önemsemedi 10 gün sonra gel dedi bir gittim dünyam başıma tıkıldık 1 ay geriden geliyor 1500 kilosu dedi ilaç falan hiç vermedi haftaya gel dedi biranda nasıl bir ay geride olur 10 gün içinde nasıl olur demekki 10 gün boyunca hiç kilo almamış dedim hastane hastane gezmeye başladım diger doktorlar 1300 dedi hep tekrardan ayrıntılıya girdim diger doktorlar doktorunla konuş Ne zaman alıcak diye dediler hastaneden çıkıyorum ağlamaya başlıyorum en sonunda şimdi gittiğim doktoru buldum oda baktı ciğer geliştirici verdi 12 saat arayla 2 kere oldum sıkı takibe alalım dedi perinatolojiyle birlikte takip edelim dedi perinatoloji doktoruma ben sıkıntı görmedim 37 ye kadar gider ama sende takip et sorun görürsen 34 te alalım demiş hastaneye gittiğimde doktoruma ellerim ayaklarım titriyordu gece uyuyamadım belki 1 saat uyumuşumdur ondada kabus görüp yataktan fırladım 😔 sonra sabaha kadar uyuyamadım 😔 doktorlar benim psikolojimi alt üst etti yani😔😔 yarın 34. Haftama giricem birde şu akrabalar yüzündende alt üst oldu psikolojisi annemin ağzı durmuyor kimle konuşsa söylüyor beni arıyorlar küveze alırlar doktorları gez herşeye hazırlıklı ol diyor arayan 😒😒 zaten 4 hastane 5 doktora gittim şu virüse inat daha ne yapabilirim
o yüzden endişeliyim korkuyorum gerginim 😔 1 günde Medikalpark, Başakşehir tıp merkezi, Yaman cerrahi tıp merkezine gittim virüs umrumda dahi değildi 😔 şimdi Acıbadem’e ve Yaman cerrahi tıp merkezine gidiyorum doktorlarım için 😔
ben doktorlar yüzünden böyleyim kilosu vs önemli değil aslında bebeğin sağlığı seni emmesi vs önemli zaten doğunca her türlü kilo alıyor ben yaşadıklarımdan dolayı böyleyim herşey harika giderken biranda duyduklarım agır geldi