Ozlemdmn ZeynepHamid bildiğim kadarıyla tatlım Avrupa ülkelerinde 4.5 Türkiye’de 4 kg üstü bebekler normal doğuma alınmıyor yasal olarak internette okumuştum o yüzden doktorun ile bunu konuşmalısın bu karar sana bırakılmamalı
Akdenizbebisi Merve_06_ insan çok etkileniyor eşim girme oraya okuma okuyunca değişiyorsun diyor çünkü moralim bozuk oluyor heran birşey olucakmış gibi davranıyorum 😔
Merve_06_ Akdenizbebisi kesinlikle ama bende dayanamıyorum giriyorum aslında tüm silmek lazım ama iste olmuyor
Merve_06_ Akdenizbebisi hayırlısı canim.moralin iyi olsun ki bebekte iyi beslensin senden üzme.kendini doğarsa da ne olacak küvezde kalır yeterki sağlıklı olsun gerisinin bir önemi yok dışarıda beslenir senden
Akdenizbebisi Merve_06_ 37 ye kadar tutmaya çalışıcaz aksilik çıkmadıkça diyor bende inşallah o zamana kadar 2 olur diyorum 🙈
Akdenizbebisi Merve_06_ aynen öyle hayırlısı olsun inşallah biz yinede yediklerimize dikkat edelim 🙏🏻🙏🏻 Birde 11 kilo almışım hepsi bana yarıyor 🤭🤭
Akdenizbebisi Merve_06_ sen zayıfsın birde ama 🤭🤭 ben kilomu hiç belli etmem ama kilom var göbeğimde yok 😂🤭 perinatolojiye ilk gittiğimde 32+6 dedim 22+6 mı dedı yok 32 dedim 22 dedi 33 olucam dedim durdu bana ve göbeğime baktı inanamadı 🤭🤭😂
Merve_06_ Akdenizbebisi olur olur hiçbirşey olmaz sağlıklı olsun sağlığında sıkıntı olmasın yeter gerisi dışarıda da alır