Seymen1905 Lillax anladım canım teşekkürler Rabbim uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah yavrunla
Fulyasare Gozınuz aydınn. Sonda takarken hıc acmıyormu ya. Keske madem sonda takıcklar sozı uyusturduktan sonra taksalarmıs.
Lillax Fulyasare sonda takarken acıdı uyusturduktan sonra taksak dedim doktor öyle kabul etmiyor ameliyathanede herseyinle hazır olman gerekiyor dedi malesef uyusturmadan taktılar
Smy01 @Lillax canım öncelikle geçmiş olsun bende ilk doğumum da herşey normaldi suyum geldi su sancı aldım açılmam olmadı genel sezaryene girdim. Şimdi yine hamileyim bu sefer belden istiyorum herşeye şahit olmak için doğumdan sonra yürümesi zor oluyor ve baş bel ağrısı oluyormuş ondan korkuyorum sen yaşadın mı böyle şeyler
Lillax Smy01 yürürken 1 hafta zorlandım bel ağrısı hiç yaşamadım 1 hafta baş ağrısı yaşadım su icmemi söylediler içtikçe oda geçti sanırım su narkozu atiyor vucuttan
RanaaT Lillax okurken yüreğim ağzıma geldi diyebilirim zor atlatmışssınız çok şükür ki ikiniz de sağ salim ayaktasınız çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥️
Nazli_cvk55 Insanların bu sezaryan doğumdan korkusu nedir anlamıyorum, bilen var mı ?karşınızın üstünede 10 dikis atılıyor, normal yapıncada atılıyor hatta normalde 4 5 gün üstüne bile oturamıyorsunuz doğru düzgün.
Lillax Nazli_cvk55 bende bunu anlamiyorum normal olsa bile büyük ihtimal dikis atılıyor ve üzerine oturamiyosun sadece iyileşme süresi daha kısa tabi avantajı o