hilal-ali32 mmylmz bende kullanamam kesin yaa tam da onun için alıyordum ayıp olmazsa neden kullanamıyorsunuz ?
Zehraaktas mmylmz bende kullanamıyorum çünkü çok aşırı acıyor kullananlar var mı acaba tamamen tüy alana kadar
hilal-ali32 Zehraaktas evet orası yumuşak olduğu için acıtıyordur doğru hiç aklıma gelmiyor bu ihtimal
Asilzadesi Zehraaktas evet ben kullanıyorum bikini bölgesi basligi var zaten tras basligi çok pratik ve tertemiz yapıyor 🙈🌸
Wonderanne hilal-ali32 valla benimki baya eski 2004te falan alınmıştı kutusu yok serisini bulabilirsem yazarım canım
Wonderanne hilal-ali32 buldum kız https://www.gittigidiyor.com/epilasyon-agda/epilator/braun-3870_spp_420354?id=484532552&utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=390030631645&utm_term=75110733530&ga_prodid=484532552&ga_merchantid=129822500&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQjwmpb0BRCBARIsAG7y4zaI-aSJ66uYh552Nwd6qhfppm4AyrMD49BCc5yes7Qm1I8Oc8-OYwsaAqqnEALw_wcB benimki bundan
Ftmnrr Bende braun silk epil 7 var yanında yüz temizleme aletiyle beraber almıştım dört sene falan oldu sanırım hem kablosuz hem suda calısıyo olması cok guzeldaha az acı veriyo bacak kol koltuk altı için kullaniyorum ben
Asilzadesi mervik21 ben 10 yıl kullandım eski modellerden olandan daha yeni bu 5 olanı aldım eski ve yeni karışımı bişey olsun dedim ne tam eski ne tam yeni çünkü yenilerin pil ömrü az oluyor ve bir makina kadar pil parası veriliyor (batarya) eski ürünler hep daha sağlam yapılmıştır basit ama çok sağlam 😂🌹
Asilzadesi Zehraaktas yok hiç acimiyor iki farklı basligi var biri normal koltuk alti ve bacak için biri de bikini bölgesi için. Ağda daha çok acitiyor bence 🙊
DamlaNur29 hilal-ali32 braun silk epil 5 sudada kullanılıyo ama ben hiç kullanmadım memnunum ama cok uzattgın zaman cok acıyor ben eldivenle alıyrm canım sonra makine ile eldivende deneyebilirsin tabi uzanabilirsen