Merhaba Güzel annelerrrr
Malum kuaförler kapalı doğumuma az kaldı zaten hijyen açısından evde yapmak her zaman daha mantıklı diye düşünüyorum
Epilasyon/epilatör cihazları hakkında hiçbir bilgim yok. Ne marka önerirsiniz ? Fikirleriniz neler
Epilatör/epilasyon cihazı
hilal-ali32 braun silk epil 9 suda çalışan modelini kullanıyorum gayet memnunum ama biraz tuzlu canım internetten bi bak istersen
mervik21 380 lira trendyolda siz kaça aldınız sizce iyi mi fiyatı
hilal-ali32 braun silk epil 5 suda kullanılabilen olan modelini kullanıyorum memnunum😊
Tugce1803 ne kadara aldınız ? İnternette çok farklı fiyatları sayfanın biri 170 derken diğeri 350 demiş mesela
hilal-ali32 289 TL ye aldım n11.com dan daha alalı 1 ay bile olmadı😊
Tugce1803 o zaman fiyat aralığı 300 civarı 170 olan teşhir ürünüymüş zaten
hilal-ali32 benim aldığım bu canım
hilal-ali32 braun silk epil 5 mor suda kullanılabilen çok memnunum 7 veya 9 okadar para vermeye gerek yok ben akakcede özellik karşılaştırarak aldım mudaillerine göre en iyisi diyebilirim özelliklerini karsilastirin öyle karar verin 😘🌸
Asilzadesi evet 9 çok pahalı zaten ya
hilal-ali32 ben 465 liraya aldim şuan ki fiyatı benim aldığıma göre iyi
hilal-ali32 silk epil 7 suda çalışan
mervik21 yok bana en fazla 300 olacak canım ya o fazla geldi 😜
hilal-ali32 vallahi eski modellerden daha çok memnun herkes silk epil 3 4 5 bunlardan daha memnunlar genelde bi arkadaşım 7 8 yıldır braun silk epil 2 yi kullanıyor benimki sözde suda çalışıyor hiç de denemedim 😀
hilal-ali32 bende kendikimden memnunum ama yeni aldım sayılır 1 yıl oluyor olmuyor hemen hemen şimdilik bi sıkıntı yok
hilal-ali32 ben beyaz eşya satan mağazadan almıştım braun markası 150 tl almıştım cok mennunum
hilal-ali32 Braun kullanıyorum ben eski modellerden ama çok iyi çünkü başlık değiştirilebiliyor
Wonderanne hangi serisi braunun
hilal-ali32 canım cıhazı ben özel yerde kullanamıyorum. kullanan varsada alkışlıyorum. ama tabıkı temızlık açısından ıyı evde ağda yapmaktan daha kolay.