Merveclkts Kızlar 5 haftalık hamileyim fena bir kasık ağrımla birlikte az az kanamam başladı neden olmuştur acil Bilgi verir misiniz !!!
Snszasla Merveclkts doktora git istersen canım progestan başlatsın ilk haftalarda kanama iyi olmuyor tedbir alırsın en azından
Zuhraa Merveclkts canim ne olur ne olmaz doktora git. Yerlesme kanamasi leke gibi oluyor sürmüyor. Bekleme git görün
Greyy90 Merveclkts kahverengi lekenemeyi normal görüyor doktorlar ama rengi kırmızıya dönen akıntılar için mutlaka gidilmesi gerekiyor canım
bebeklerimm Merveclkts hemen doktora gidin ilk gebeliğimde o şekilde düşük yaptım maalesef 😔 geç kalmayın doktor müdahale edebilir ben geç gitmiştim
Snszasla Merveclkts sürekli yat ozaman canım ama halen durmadıysa doktoruna sor mutlaka belki başka takviyelerde yapar günde kaç tane alıyorsun progestan ı
Merveclkts Doktorum da çok yoğun bir kanaman olmadığı sürece sıkıntı falan olmaz demişti. Ne bileyim böyle ağrıyla gelince telaşlanıyor insan. İlk bebek bir de daha önce tecrübe olmayınca 🙁
Merveclkts Pnarvrl tsh tiroit yüksek çıktı bende Sağlık ocağında yaptırdım testi . O da doktoruna söyle ilaç başlayabilir dedi. Doktorum da dahiliye dedi .
Mgmg Merveclkts ben gecen ay kimyasal yasadim degerim en fazla 340 oldu kese fln goremedim yani. Dusururken sifirlandimi diye baktirirken tsh ye de baktrdm 4.7 cikti yuksekmis. Saglik ocagi dahiliyeye gt bu bile dusurmus olabilir dedi. Daha gidemedm. Senin triod kac cikti onun icin hemen gitmelisin?
Gulbeyazk Merveclkts Canım progestan ağızdan alıyorsan rahminden atmaya başlamamı tavsiye ederim daha etkili oluyor ve bacaklarının altına yastık minder yüksek birşey köy ve tuvalet harici kalkmamakta çalış
Brokoli Merveclkts her ihtimalde doktora gitmeniz gerek. onemli bir sebebi yoksa bile, kan uyusmazliginiz varsa igne yapmasi gerekecek su saatten sonra. acile gidin