Zeyneb51 eknsnsr98 yok melefes 12 saat balon taktılar 3 gün suni sancı sonsuz 4 santimle normal doğum yaptılar ama malesef çok kestiler istediğim halde ne sezeryan aldılar ne hastaneden çıkardılar
Ysmnkrbnskr eknsnsr98 40-42 arası her doktorun kendine göre oluyor kararı sonuçta risk malum kaka yapma olayı var allah korusun
Tugba_ilhan eknsnsr98 kaç haftaliksiniz benim hafif lekelenme olmuştu Ogün oda muaynene bı bakalım.dedi 2 cm açıklığın var dedi
Zeyneb51 eknsnsr98 evet katılıyorum ilk dogumumdu bilmiyorum ama 4 günde öldüm öldüm dirildim bide yata basgliyolar kalkma yasak su filan yasak çok çektim ikincide inşallah aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Edibeee eknsnsr98 her devlet bir degil ben ilk kez duydum 44 ü. Ben de devlete gıdıorım ılk kızım devlette doguö yaptım cok memnun kaldım cok da iyileri ben normal yapamam dedım doktorum zorlamamıza gerek yok dedı seseryana aldım. Doktordan dıktora bence fark var vicdan meselesi
Cafede eknsnsr98 hamileliklerim de o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki anlatamam yani maddi acidan ne zaman hamile kalsam biz bir liraya muhtac kaliyoz bunda cok umitliydim paramiz vardi ole hamile kalmaya karar verdik ve sonuç yine ayni ozelde dogum yapayim üçüncü de ddim bundada devlette yapacagim sanirim Allah büyük
Edibeee Cafede normal dogumu en fazla 42 ye akdar sezeryanı en fazla 39 kadar bekletıyorlar sen hangi hastane hangı doktora gittiysen bır daha gıtme. Allah korusun cocuk ıcjnde kakasını yiyebilir yanı doktor degıl kasap mış o.
Cafede Edibeee gercektn dr da ole ddi neredeyse yicek yani ddi yazdim az once dr belli degildi ki 12 sene once yani hastaneye bile gidemiordum sadece aile hekimine gidiordum 😢
Nurak eknsnsr98 40+4 um 42 ye kadar bekleyebiliriz dedi doktorum suyu normal olduğu sürece bekliyorlar
s100516 eknsnsr98 40 da gelmezse suniyle başlatalım dedi 5 gün var, aslında benim eşimle alakalı bir durum şu virüs nedeniyle acele ediyor bulunduğum yerde vakalar çoğalmadan alıp evimize gidelim diye nasip inşallah kendiliğinden gelir bikaç güne