eknsnsr98 Kuzular doktorlar en son kaçıncı haftaya kadar bekletiyor acaba eğer bebek gelmezse en son 42 biliyorum ama 40 oldum bugün tam şimdi pazartesi hastaneye gidicem bana suni verir mi eğer ki doğurmasam o güne kadar
Cafede eknsnsr98 beni 44 de aldilar oglumda ilk gebeligim di kizimda ise sezaryen olacagimi bildiği halde doktor 42 de aldi
Gamzelim eknsnsr98 42 haftaya kadar zamanı var, bende 40+2 oldum bugun 2 hafta icinde gelmezse doğum sunniyle olck
mervella eknsnsr98 az önce doktordan geldim 40+1 deyim eğer kendiliğinden gelmezse 41 haftamıza kadar 2 günde gidicez kontrollere yani 6 günümüz kaldı. Benim doktorum 41 e kadar dedi
Edibeee Cafede normal dogumu en fazla 42 ye akdar sezeryanı en fazla 39 kadar bekletıyorlar sen hangi hastane hangı doktora gittiysen bır daha gıtme. Allah korusun cocuk ıcjnde kakasını yiyebilir yanı doktor degıl kasap mış o.
Cafede eknsnsr98 hamileliklerim de o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki anlatamam yani maddi acidan ne zaman hamile kalsam biz bir liraya muhtac kaliyoz bunda cok umitliydim paramiz vardi ole hamile kalmaya karar verdik ve sonuç yine ayni ozelde dogum yapayim üçüncü de ddim bundada devlette yapacagim sanirim Allah büyük
Minikkuzuma eknsnsr98 senin 2 sonra sancım başlar gidersin merak etme genelde öyle oluyor bira hareket et ama çok ağır şeyler sen uzak dur sonra sancın gelir zaten
Tugba_ilhan Benimde 38+3 şuan kızım olacak 3 gün önce muayne oldum 2 cm açıklığın var dedi eğer pazartesiye ye kadar kendi sancin gelmezse pazartesi yatış yapar suni ile destekleriz kolay doğurursun başı çok assagida dedi
Tugba_ilhan eknsnsr98 kaç haftaliksiniz benim hafif lekelenme olmuştu Ogün oda muaynene bı bakalım.dedi 2 cm açıklığın var dedi