brcakyll BusraVeli evet biraz daha dikkat ediyorum ama etrafimdakiler yemediğimi söylüyor kilo almayınca kendime bakmıyorum oluyor iyi de mesele annenin kilo alması değil bebeğe yaramasi lazım onun kilo alacağı herşeyi tüketiyorum sonuçta ☺️
BusraVeli brcakyll Aynen işte önemli olan bebiş 23.hagtamda doktora gittiğimde bebeğin çok iri olduğunu söylediler ama çok şükür şeker testinde birşey çıkmadı
Glcnazz10 BusraVeli canim bende 26 haftalıgım 13 kilo almışım malesef bide ben yattim 3 ay boyunca şu an da durumlardan dolayi disari cikamiyoz zaten benim 3. Gebeligim diger gebeliklerimde de kilolu olarak hamile kaldım 30 kiloya yakn almştm bi sorun olmadi çok şükür Allahtan hayrlsı olsun insallah
BusraVeli Glcnazz10 Allah diğer bebislerine de sağlık versin canım bunu da sag slail alırsın inşallah kucağına ☺️
Buse91 BusraVeli aynı haftadayız bende 8 kilo aldım 53 kiloyla hamile kalmıştım. Hamileliğimin başından beri yürüyodum bu virüs olayı çıkana kadar ve yediklerime de dikkat ediyorum ama bi şekilde alıyorum anlamadım😅 o yüzden çokta önemsemiyorum artık bebişler sağlıkla gelsin de kilo verilir önemli değil☺️
brcakyll BusraVeli benimde ilk doğumumda ileri falan demişlerdi oğlum için şekerim iyi çıkmıştı baze ultrason cihazı doğruyu göstermiyor kafası biraz büyüktü kilosu da 3600du. Şimdi kızıma da o haftalarda aynısını demişti doktor ileri diye şeker testi normal ckmisti şuan 31 haftalığiz biraz küçük diyo halbuki hafta hafta tabloda kilosu iyi gözüküyor anlamadım valla 🤦
Duygu500 BusraVeli evet bi seker degerim yuksek cikti diyet onerdi 3 hafta uygulayip tekrar Seker e bakilacak
Sinem92 BusraVeli 33. Haftamdayım 13 kilo aldım. Son 1,5 aydır yiyip yatıyorum bebek zayıftı doktor hep sola doğru yatmamı istedi. Öyle olunca kilo da arttı :) neyseki bebeğin de kilosu arttı, önemli olan o. Takma kafana doğumdan sonra elbet veririz 🥰
BusraVeli brcakyll Evet ben de öyle duymuştum bazen söylenen kilodan çok farklı dogabiliyormus bebekler sağlıklı olsunlar da o yeter bize ☺️
Yasemin2430 BusraVeli bende ayni 11 kilo aldim 26 haftalık hamileyim bebegimin hareketleri kısıtlı hissediyorum doğumdan sonra artik bi sekil vericezz
BusraVeli Yasemin2430 Aynıyız 😂 artık diyet spor gidecek bir şekilde bur devsu karantina gueri geçse gitse hayırlısıyla