Filizzz66 BusraVeli 25+4 haftalığım 13 kilo aldım. Aynı senin gibi riskli olduğu için fazla hareket etmedim yada çok yavaş hareket ettim. Birde ben normalde çabuk kilo alabilen birisi değilim çok yerim ama kilo yapmazdı😀 buna rağmen aldım bu kiloyu yani
BusraVeli Filizzz66 Önceden bende oyleydim kilo almazdım hep geceleri yemek yerdim bide ama şimdi alıyorum bide catliyorum 🤦🏻♀️☺️
Asl_m_i Bende şuan 35 haftalık hamileyim 51 kiloyla hamile kaldım şuan 73 kiloyum ne 10 kilosu 20 küsur civarında kilo aldım 🤦🏻♀️ Ama bunu takıyormuyum hayır herşey nede olsa bebeğim için doğumdan sonra veririm inşallah 😊🙏🏼
BusraVeli Asl_m_i Okudukça yanlız olmadigimi görüyorum aynen öyle canım sağlıklı olsun yavrularımız yeter ☺️
Caglagorkem BusraVeli 26 haftaya kadar bende 10 kilo aldım ve şuan 37 haftalığım ama toplam aldığım kilo 13 bi yerden sonra mideme baskı olunca yemem azaldı yada çok zayıftım vücut eksiğini tamamladı öyle düşünyorum ☺️
Nilyusufum Ben ilk hamileligimde 35 kilo aldim🤣 sonra verdim takilma hicbisey olmuyoo kendiliginden gidiyo
Ruhsuz Başka hastalık olmasın da kilo problem değil bence, ben 35.hafyamdayım hiç almadım ama şeker çıktığı için diyet yapıyorum mecbur keşke sağlıklı olsaydım da alsaydım diyorum kilo her şekil verilir önemli olan sağlık
brcakyll BusraVeli ben ilk hamileliğimde 60 kiloyla kalıp 85 kiloyla doğuma girdim. Ama bir sene içinde verdim aldıklarımi şimdi oğlum 3 yaşına basacak ben yine 60 kiloyla hamile kaldım 67 kiloyum şuan 31 haftalık hamileyim.
BusraVeli melindam Ay bende hamile kaldığımda 65 kiloydum Allah’tan şeker yüklemesi de falan sorun çıkmadı 😂
Ftm BusraVeli ilk gebeliğinizmi çünkü bende ilk gebeliğimde 20 kiloya yakın aldım ikinci gebeliğimde 23+2 deyim henüz hiç kilo almadım
brcakyll BusraVeli evet biraz daha dikkat ediyorum ama etrafimdakiler yemediğimi söylüyor kilo almayınca kendime bakmıyorum oluyor iyi de mesele annenin kilo alması değil bebeğe yaramasi lazım onun kilo alacağı herşeyi tüketiyorum sonuçta ☺️