Miniksusam93mr akovalardan nupelda ismini ben de duymustm cok begenmistm ya cok degisik gelyo cok guzel ama eşim istemedi nutelda mi diyo😂😂😭
akovalardan Miniksusam93mr hayırlısı olsun bakalım anlamı güzel isim aslında ama bazılarının dili dönmüyor belkide
Wonderanne Akse-2106 ben Eslem Duru koyacağım ama Meryem Mercan Şüheda Elif Esma Sare Zeynep Erva Aden Mina Lina Aybike isimlerini seviyorum
Didi6 Akse-2106 Ecrin Allah’ın hediyesi değil. Bi aralar isim siteleri her isme bir anlam uyduruyordu. Ecrin de bu isimlerden biri. Hatta Diyanet bile uyardı Ecrin ücret demek, koymayın diye https://m.haberler.com/diyanet-in-uyarisina-ragmen-ecrin-populer-isim-4550949-haberi/
zzzileyyy Akse-2106 valla bizde de var, kuzenlerimin çocukları ama ben koyacağım gene de☺️ Sonuçta ilk doğuran kapmıyor güzel isimi😁
pnr__hck Biz yasemin ada koyacağız eşim yasemini çok istedi 😊 38. Haftadayım daha geçen hafta netleştirdik stres yapmayın kendinize
elifeflinmom Akse-2106 bende tam 24 haftalık hamileyim Elif sare koymak istiyorum ama eşim sadece Elif istiyo bi türlü ikna edemedim🙄🤦♀️
Busralacin Akse-2106 ileyna ahsen zümra erva afra bunlarin hepsinin anlami cok guzel düşüneblirsin bence