Akse-2106 Kızlar lütfen bi yardımcı olun kızıma isim arıyorum ama istediğim gibi bi isim bulamadım psikolojikmen çökmüş durumdayım 😔🤧😢
Wonderanne Akse-2106 ben Eslem Duru koyacağım ama Meryem Mercan Şüheda Elif Esma Sare Zeynep Erva Aden Mina Lina Aybike isimlerini seviyorum
Miniksusam93mr Canm biz insllah nisa yada nisanur koycaz. Beliz ..nehir.. eylül..nilbera .ada ..duru.. beren ..ceren.. alya arya almila asya aymira aysima isimleri de cok Guzel.
Didi6 __meczup__ Ecrin isminin anlamı sanıldığı gibi değil canım. Diyanet bile uyardı, Ecrin aslında ücret demek, koymayın diye https://m.haberler.com/diyanet-in-uyarisina-ragmen-ecrin-populer-isim-4550949-haberi/
Degisken Akse-2106 ecrin Ücret demek. Allahın hediyesi diye uydurulmuş ama değil. Birde neden k.pederiniz onaylıyor anlamadım?
akovalardan Nilayy Eğer kızım olsaydı Elif Ecrin, Nupelda, Hayrunisa,Hüsna, Alya Doğa, Zeynep Erva,İnci Ebrar isimlerini tercih ederdim.sanirkm bir sürü fikir anlamları da çok güzel.
Miniksusam93mr akovalardan nupelda ismini ben de duymustm cok begenmistm ya cok degisik gelyo cok guzel ama eşim istemedi nutelda mi diyo😂😂😭