Deletedmom189 Gamzeozdemi decavit ve devit kullanıyorum, 16+2 deyiz. Folik asiti sadece bir ay kullandım bıraktırdı ilk gittiğim doktor.
akovalardan Gamzeozdemi 18.haftamdayim şuan gyno ve pregnom içiyorum midemde yanma var diye de bu hafta Gaviscon şuruba başladık
pnremr Ferrum omega Lansor(midemden malesef cekiyordum cok sukur iyi geldi) magnezyum Ve b12 (sin 3 tane kaldi bitince birakiyoruz dedi dr.) Bende durum böyle
gorkem_ Gamzeozdemi 28. Haftadayiz. demir ilacı ferrum ve multivitamin olarak regenesis Max kullanıyorum.
Giz4110 Gamzeozdemi hayır canım ağrım yok şükür 🙏 bağışıklığım için d vitamini dedi, kasılma kramp olmasın diye de magnezyum dedi bana o yüzden vermiş. Demir ilacımı da hafif düşük diye verdi içinde folik asit de varmış
Rabia-22 AtaMommy vegaferon ne? pregnom bende kullanıom.vitamın balık yağı yazmadı doktorum ıcınde var dedı ama.
Wonderanne Gamzeozdemi biz 23+4uz magneyzum(2 günde 1) decavit regula 3 gyn (balık yağı) ve devit 3 kullanıyorum birde bulantı için prilam dr
04052016mh Gamzeozdemi 26 haftalık magnezyum adını şuan hatırlayamadım gyferon galiba Demir ilacı birde decavit vitamin
Suzi-1992 Gamzeozdemi 7 haftalık hamileyim decavit ve progestan kullanıyorum . Doktorun folik asit vermesi gerekiyor muydu acaba
Asminnil Suzi-1992 decavitin içinde folic de var canım çoklu vitamin o zaten kutunun içindeki prospektüsüne bakınca bende gördüm