BerilTalay Merhabalar 36+3 haftalık hamileyim. Hamileliğimin bu dönemine kadar saçlarımı boyamadım. Doktora da sormadım boyamama kararı aldım nasılsa diye. ANcak şu son dönemler baya dibim geldiği için kendimi çok rahatsız hissediyorum lohusalık döneminde de baya bir süre boyamam diye düşünüyorum. Sizce boyamalı mıyım? Kendimi iyi hissetmek açısından ☺🙈
NaimeYilmaz BerilTalay önceliğinize göre karar vermelisiniz boya kimyasaldır illa sorun yasıcaksınız dıe bırsey yok cok yaptıran var ama riskli..
Demetdemircioglu BerilTalay o haftalarda bende boyamayi dusunuyorum hic dibimi geciktirmeyen insandim pskolojim bozuk suan😁
Adelimm BerilTalay bende hıc boyamadım 37+4 günlük yarın boyatmaya karar verdım diğer hafta doğum olabılır cunku doktorumda boyatabılırsın dedı ben yınede organık boya tercıh edıyorum kuaförümle görüştüm sizde bı doktorunuzla görüşün
BerilTalay Demetdemircioglu ya insan kötü hissediyor kendini zaten şişiyor 😊 bende azıcık cıksa kuaförde alırdım soluğu sonra yapmicam bunu çocuğuma dedim ama olmuyor hakkaten
Mis0801 Bana da doktorum 5. Aya kadar bekle sonra boyatabilirsin dedi.Çocukluk çağı kistlerinden sorumlu tutuluyor boya kimyasalları dedi. Organogenez 5. Aya kadar sürüyormuş. tabiki keşke hiç boyatmasak ama insan dayanamıyor diplerim geldi benim de çok rahatsız olmaya başladım
Aysenaz Ben doktoruma danışıp 15 haftamda boyadım cnm doğal boya ile siyah yaptığım için çok bekleyememe de gerek kalmadi
Demetdemircioglu BerilTalay beyazim olmasa dayanirdim belki ama baba genlerim sagolsun saclarima aklar dustu kesinlikle boyucam😅
Ayse13 BerilTalay benimde yaklaşık 5 cm dibim var şu an 3 aylığız hamile kalabilirim diye boyatmamıştım öncesindede ama çok kötü hissediyorum kendimi doğal rengime döncem artık sarılarımı kestire kestire bitittşrcem doğumdan sonra da güzel bi renk yaptırma planlarım var bakalım ☺☺
BerilTalay Demetdemircioglu ya kadın kötü hissediyor kendini işte 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Bakalım mecbur boyanacak galiba
GlahBilgiliPelit BerilTalay 29. Haftamda dr. İzin alıp boyattım cnm. Boyanın saç derisinden emilip bebeğe ulaşması biraz güç.. tek istedikleri boyattıgın yerin havadar olmadı. İlk 3 ay bu yogun koku vs tavsiye etmezler ama ilk3 aydan sonra izin verdi doktorum son trimester de boyattım bende 🙂 ama tabi doktorundan izin alman önemli 😉🙂
BerilTalay GlahBilgiliPelit zaten ben bu zamana kadar kokuyu kaldıramam diye de boyatmadım biraz kokuya çok hassas oldum hep çünkü. Bakalım galiba yaptıracam🤦🏻♀️ Peki saç kestirsek mi
Betussss BENDE 3. Ayımı doldurdum ve dün dip boyası yaptırdım sadece,normalde saçlarım sarı ama dipler cıkınca cok kötü durdular direk kumral dip boyası yaptırdım tabiki doktoruma danışarak🤗Kendimi cok iyihissediyorum
Mrvknc15 BerilTalay ben boyadım bende 36 haftalık hamileyim bebegın gelişimi tamamladığı için hiç Bir sorun olmaz dedi doktorum
Asilduru BerilTalay kuaför arkadaşım kendi söyledi.yakını yaptırmış ALLAHcc esirgesin çocuk sorunlu olmuş.ben yapmam dedi.yani bi kuaför bile korkuyorsa bi düşünün derim.değer mi Yavrumuzu riske atmaya.aslaaaa✋🏻