Yeliz06 Duyguluuu 10 tl lik alışverişe 13.95 den 7 tl ye inmişti. Birkacgun önce aldım. Halen fazlasıyla sabun mevcuttu.
Hatice_01 Granül sabunu uygunmuş gibi göstermişler ama zaten üzerinde yazıyor 1kg 14 tl diye . 500 gramina 7 tl yazlmislar. Zaten normalde de toplam 14 tl ye geliyor
Miniminti Hatice_01 canum kendi uzerinde bir kenarda kilo fiyatinin ne kadara geldiği yaziyordur hemen hemen her urunde yazar bu.fiyati cok daha pahali normalde
Yeliz06 Hatice_01 cnm onlar yarım kiloluk resim atmayı beceremiyorum. Becerseydim atardım buraya 500 gramlık aldım 5 tane ben
Mervekkc Eşler gidince ne degisiyo gerçekten anlamıyorum eşinize bulaşıp sonra da size bulaşma ihtimali yok mu
Elifimde bilaloguzunannesi ben gittim gordum de avent den aldim o yuzden pek ilgimi cekmemisti uygun oldugu icin alabilirdim aslinda
buglembebek bilaloguzunannesi bizde mama sandalyesi oyun halısı ve eğiti masa alt açma minderi kavanoz gece lambası aldık 😁
Cansutahsin bilaloguzunannesi eşimde mavisini almış inanılmaz güzel kullanışlı bence büyüklüğü falan 😃 canım a101 🌹😂
Cansutahsin Hatice97 onu da aldı eşim ama 30 lira olanından . 30 lira olmasina göre iyi bence ki kalmamış 🤗